Ігор Рейзлін: Хочу зійти на олімпійський п’єдестал разом з командою

Ігор Рейзлін: Хочу зійти на олімпійський п’єдестал разом з командою

Укрінформ
У другий змагальний день Ігор-2020 у Токіо на фехтувальну арену «Макухарі Мессе» вийшли троє українських шпажистів. І одному з них - Ігорю Рейзліну вдалося вибороти «бронзу», яка стала першою олімпійською нагородою у чоловічому фехтуванні на шпагах за часи незалежності України.

Під час бліцінтерв'ю пресслужбі НОК України Ігор зазначив, що прагнутиме здобути медаль і в командних змаганнях нинішньої Олімпіади, передає Укрінформ. 

«Кожний спортсмен їде на змагання з бажанням здобути медаль. Але не скажу, що я очікував стати призером. Після поразки у півфіналі, звісно, дуже засмутився, але зумів зібратися і налаштувати себе на те, що необхідно продовжувати боротьбу. Попереду командні змагання, і я дуже хочу завоювати ще одну медаль і допомогти нашим хлопцям зійти на п’єдестал Олімпіади», - підкреслив бронзовий медаліст Токіо-2020. 

Читайте також: Фехтувальник Рейзлін виграв «бронзу» Олімпійських ігор у Токіо

Він також розповів, що хоче присвятити олімпійську медаль своїй родині - батькові і тренеру Дмитру Рейзліну, мамі, дружині та своїм діткам, які є найпалкішими його уболівальниками, та дуже вдячний за підтримку усім українцям.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-