Сьогодні «Динамо» зустрінеться в Австрії з турецьким «Газіантепом»

Сьогодні «Динамо» зустрінеться в Австрії з турецьким «Газіантепом»

Укрінформ
Добігають кінця тренувальні збори футболістів київського «Динамо» в Західній Європі, протягом яких команда проводила заняття у трьох країнах - Франції, Швейцарії та Австрії.

У неділю, 25 липня, чепіони України проведуть другий контрольний матч на тренувальному міні-зборі в Австрії, у якому зустрінеться із представником Суперліги Туреччини - командою «Газіантеп». Гра стартує о 18.00 за київським часом, повідомляє пресслужба ФК «Динамо». 

Цей спаринг замінить скасований раніше контрольний поєдинок динамівців з іспанським «Вільярреалом». 

Напередодні кияни провели тренування на стадіоні у Нойштіфті. Тут проводили тренувальні збори клубів із різних європейських країн - німецькі «Айнтрахт» і «Штутгарт», італійська «Дженоа», готувалася до чемпіонату Європи збірна Франції.

У розпорядженні «Динамо» було відразу два поля, одне з яких обладнане глядацькою трибуною. Спершу команда провела розминку на другому полі, а вправи з м'ячем виконувала вже на центральному.

Одразу після розминки гравці розбилися на двійки, а потім і невеликі групи, і відпрацьовували короткий і середній пас низом. Потім «біло-сині» виконували вправи у квадратах. Заняття продовжилось вправою вже на все поле на утримання м'яча, при цьому гравці були поділені на три групи, одна з яких по черзі відпочивала. Потім до загальної групи підключилися голкіпери, й розпочалася інтенсивна гра на половину поля.

Читайте також: «Шахтар» мінімально обіграв «Інгулець» в матчі футбольної Прем'єр-ліги

Як повідомляв Укрінформ, у першому спарингу австрійського міні-збору динамівці зіграли унічию (1:1) з німецькою командою «Уніон» (Берлін).  

Фото: fcdynamo.kiev.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-