Тристоронній меморандум підтримуватиме захисників України через футбольні заходи

Тристоронній меморандум підтримуватиме захисників України через футбольні заходи

Укрінформ
На НСК «Олімпійський» у Києві 15 липня Міністерство у справах ветеранів України, Міністерство молоді та спорту України та ГО «Українська асоціація футболу» (УАФ) підпишуть тристоронній меморандум про співпрацю.

Як повідомляє пресслужба УАФ, мета меморандуму - підтримка захисників України через різні футбольні заходи та змагання, популяризація футболу серед ветеранів війни та їхніх дітей.

Меморандумом, зокрема, передбачено організацію футбольних навчально-тренувальних зборів, змагань та сприяння в розвитку спортивної інфраструктури для занять футболом ветеранів війни та їхніх дітей, передає Укрінформ.

Читайте також: Збірна України ветеранів АТО/ООС – володар Кубка професій України 2021

Учасники підписання: міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна, міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко та Артем Лукашук - ветеран АТО, член збірної команди учасників АТО Черкаської області, ФК «Черкаські Козаки АТО», віце-чемпіон України «Кубку Нескорених» у Києві та бронзовий призер чемпіонату України з міні-футболу «Кубок Нескорених».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-