Мільйони літаючих мурах заполонили Лондон перед фіналом Євро-2020

Мільйони літаючих мурах заполонили Лондон перед фіналом Євро-2020

Відео
Укрінформ
У повітрі над Лондоном зафіксували мільйони літаючих мурах. Є побоювання, що комахи можуть заполонити лондонський стадіон Вемблі, де має відбутися фінал футбольного чемпіонату Євро-2020. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Sky News.

Професор Адам Харт, член Королівського ентомологічного товариства, повідомив, що на стадіоні Вемблі під час фінального матчу Євро-2020 між національними збірними Англії та Італії може відбутися нашестя роїв літаючих мурах.

Як зазначається, не існує єдиного "дня літаючих мурашок" - а радше проміжок часу між червнем та вереснем, коли складаються належні умови для спарювання цих комах під час польоту. І фінальний матч між Англією та Італією нині знаходиться у цьому інтервалі.

Читайте також: Четверо українців потрапили до символічної збірної відкриттів Євро-2020

Харт повідомив Sky News, що сьогоднішні рої мурах є лише початком сезону.

Радарні знімки, опубліковані британським Метеорологічним бюро у п’ятницю, показали, що над південно-східною Англією було виявлено незліченну кількість літаючих мурах, причому значна частина Лондона, включаючи стадіон Вемблі, була в епіцентрі скупчення комах.

Як повідомлялося, поєдинок Італія - Англія відбудеться найближчої неділі на стадіоні Вемблі у Лондоні та розпочнеться о 22.00 за київським часом.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-