Анонс бою Макгрегор – Порьє

Анонс бою Макгрегор – Порьє

Аналітика
Укрінформ
Поєдинок Макгрегор – Порьє відбудеться у ніч на 11 липня в рамках турніру UFC 264 в Лас-Вегасі.

У ніч на 11 липня в рамках серії боїв UFC 264 легендарний Конор Макгрегор проведе третій поєдинок з Дастіном Порьє. Амбасадор Parimatch, який недавно продовжив з брендом контракт, налаштований взяти реванш і цей бій з нетерпінням чекають всі фанати ММА.

Нагадаємо, вперше Макгрегор і Порьє зустрілися в 2014 році, тоді ірландець виграв нокаутом вже в першому раунді. Наступний їхній бій відбувся в січні цього року, Конору аналітики Parimatch давали 70% на перемогу, але він поступився технічним нокаутом у другому раунді. Тепер же шанси оцінюються практично як рівні, 52% проти 48% на користь Дастіна. Цей поєдинок не буде титульним, але, з огляду на протистояння бійців, можна не сумніватися, що нікому не бракуватиме мотивації.

Читайте також: Макгрегор очолив рейтинг найбільш високооплачуваних спортсменів від Forbes

Ще до попередньої зустрічі багато хто відзначав, що Порьє постійно додає. Він, як і Конор, вважає за краще битися в стійці. Втім останнім часом Дастін багато часу став приділяти боротьбі і після серії ударів іноді намагається перевести супротивника в партер. Правда, навряд чи цих навичок вистачить, щоб здивувати досвідченого Макгрегора. А ось в стійці Дастін свою майстерність вже показав, мабуть, спробує здобути перемогу тим же способом.

Інше питання, що хоч Порьє і вольовий боєць, витривалий, але багато пропускає. Це може стати дуже серйозною проблемою. Також Дастін, швидше за все, виглядатиме набагато свіжішим в пізніх раундів, якщо до них дійде справа.

Читайте також: Третій бій між Порьє і Макгрегором відбудеться 10 липня

З огляду на те, скільки всього поставлено на цей бій, можна припустити, що Порьє доведеться дуже непросто. Макгрегор заряджений на перемогу як ніколи. Нехай він стриманий у своїх висловлюваннях, але вже дав зрозуміти, що зробить все, щоб взяти реванш. Ймовірно, початок поєдинку вийде дуже спекотним, а сам бій фанати ще довго обговорюватимуть.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-