Прогноз на матч Швеція – Україна. Згадати 2012 рік

Прогноз на матч Швеція – Україна. Згадати 2012 рік

Євро-2020
Укрінформ
Наш поєдинок 1/8 фіналу Євро-2020 зіграють у Глазго.  

Сьогодні збірна Україна, офіційним партнером якої є Parimatch, вперше в історії зіграє в плей-офф чемпіонату Європи (початок о 22:00). Нашим суперником буде команда Швеції, проти якої ми провели дебютний матч на домашньому Євро. Звісно, відтоді наші склади суттєво змінилися. У нас цього разу на турнір поїхали тільки Пятов та Ярмоленко, а у шведів Лустінг та Ларссон.

Швеція не новачок Євро, для команди це вже сьомий турнір, але лише втретє вона змогла вийти з групи. Збірна змогла випередити іспанців та була однією з тих, хто допоміг Україні вийти в плей-офф з третього місця. Завдяки цьому ми не тільки пройшли далі, але і затрималися на Євро довше, ніж наші суперники по групі, Нідерланди та Австрія.

Читайте також: Ми готові до гри проти Швеції – Андрій Шевченко

Якщо ж говорити про шанси на вихід до чвертьфіналу, то аналітики Parimatch дають 57% шведам, та 43% українській команді. Але при цьому багато експертів відмічають, що наша збірна більш небезпечна у нападі. Так, не завжди ми впевнено виглядали в обороні, але поки шведи не дуже яскраво демонстрували себе в атаці. Тож, на полі розклади можуть бути зовсім інші.

Плей-офф вже порадував вболівальників результативною грою і, не виключено, що і в цій грі ми побачимо немало голів. До речі, безкоштовно подивитися цей матч можна буде в Києві на Спортивній площі, де Parimatch організовує на екранах ТРЦ Gulliver трансляцію гри.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-