Захисник Швеції Аугустінссон: Україна - не та команда, про перемогу над якою ми можемо говорити з повною впевненістю

Захисник Швеції Аугустінссон: Україна - не та команда, про перемогу над якою ми можемо говорити з повною впевненістю

Укрінформ
Поєдинок двох «синьо-жовтих» команд пройде вже завтра, 29-го червня.

Захисник збірної Швеції Людвіг Аугустінссон поділився думками про майбутній поєдинок 1/8 фіналу Євро-2020 проти України, повідомляється на офіційному сайті УЄФА, передає Укрінформ. Швед вважає, що для перемоги над «синьо-жовтими» потрібно показати свою кращу гру.

«Україна - не та команда, про перемогу над якою ми можемо говорити з повною впевненістю. Для перемоги над нею ми повинні показати свою кращу гру. Якщо зробимо це, то шанси будуть великі», - повідомив Аугустінссон.

«Ми знаємо, що немає нічого неможливого. Це був хороший досвід. Якщо ти не заходив так далеко і не перемагав у великих турнірах, то уявити це складно», - додав футболіст збірної Швеції.

Швеція виграла групу Е, залишивши позаду себе Іспанію, Словаччину та Польщу. Українці вийшли в плей-офф з третього місця квартету С, поступившись Нідерландам і Австрії, але обійшовши Північну Македонію.

Читайте також: Зінченко: на цьому Євро шведи показують, як вони грають цілісно, ​​компактно

Як повідомляв Укрінформ, Україна зуміла вийти в плей-офф в тому числі завдяки перемозі Швеції над Польщею (3:2) в останньому матчі групового етапу.

Поєдинок Швеція - Україна пройде 29-го червня в Глазго. Старт матчу - о 22:00.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-