Голкіпер П'ятов: Збірна України має проходити Швецію

Голкіпер П'ятов: Збірна України має проходити Швецію

Укрінформ
У пресконференції, яка відбулася у неділю в Українському медіацентрі Євро-2020 у Бухаресті, узяли участь воротарі нашої збірної Андрій П'ятов та Анатолій Трубін.

36-річний П'ятов, зокрема, заявив, що украиїнська команда усвідомлює відповідальність перед грою 1/8 фіналу і розуміє, що має проходити Швецію, повідомляє пресслужба УАФ. 

«Хвилювання перед матчем завжди є. Ми розуміємо, яка гра на нас очікує, який шанс подарувала нам доля. Ми усвідомлюємо відповідальність і розуміємо, що повинні проходити Швецію. Ми маємо показати, що гідні цього шансу. Чи відпрацьовуємо ми пенальті? Так, це невід’ємна частина футболу. Ми бачили вчора, як Австрія трималася в додатковий час. Напевно, австрійці теж сподівалися на післяматчеву серію, але програли. Є гравці, які пробивають пенальті, але на тренуванні інші відчуття. Є багато прикладів, приміром, 2006 року на чемпіонаті світу Андрій Шевченко не забив свій 11-метровий в серії. У нас є сильні пенальтисти, але сподіваюся, що ми не дійдемо до серії, переможемо в основний час... Із голкіперів на Євро-2020 хочу виокремити свого колегу по збірній Георгія Бущана», - сказав П'ятов. 

19-летний Трубін, у свою чергу, вважає, що шанси українців та шведів на вихід до чвертьфіналу Євро - 50 на 50.

«Вважаю, що шанси команд - 50 на 50. Хто більше бажатиме виграти, той і переможе в цьому матчі, - підкреслив голкіпер. - Після невдалого поєдинку з Австрією кожен з нас зробив висновки. Думаю, на гру зі Швецією футболісти вийдуть максимально зарядженими, адже це може бути найважливішим поєдинком у житті. Ми хочемо довести, що просто у нас був невдалий матч, але ми залишаємося єдиною командою і можемо вийти переможцями». 

Читайте також: Сьогодні на Євро-2020 зіграють два матчі 1/8 фіналу

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок 1/8 фіналу Євро-2020 Швеція - Україна відбудеться у вівторок, 29 червня, на стадіоні "Гемпден Парк" у Глазго (Шотландія). Стартовий свисток пролунає о 22.00 за київським часом.

На фото: Андрій П'ятов/uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-