Юрій Мороз очолив одеський «Чорноморець»

Юрій Мороз очолив одеський «Чорноморець»

Укрінформ
Перед сьогоднішным тренуванням генеральний директор футбольного клукбу «Чорноморець» (Одеса) Анатолій Місюра представив нового головного тренера команди 50-річного Юрія Мороза.

До тренерського штабу «моряків» також увійшли Сергій Шматоваленко і Андрій Анненков, які раніше працювали з Морозом у молодіжних командах київського «Динамо», повідомляє пресслужба «Чорноморця».

Залишаться в команді і Олексій Антонов з Олексієм Гаєм, які тренували одеситів у весняній частині сезону.

Генеральний директор клубу озвучив завдання «Чорноморця» на майбутній сезон: «Вважаємо, що команді цілком до снаги не лише закріпитися у Прем'єр-лізі, а й поборотися за місце в зоні єврокубків. Що стосується кадрових змін у складі, то на сьогоднішній день ми розірвали контракти за взаємною згодою сторін з п'ятьма футболістами. Нас залишили Євген Зубейко, Віктор Лиховідько, Максим Мельничук, Станіслав Микицей та Владислав Клименко. Замість них ми залучимо інших виконавців, кілька потенційних новачків уже перебувають у розташуванні "Чорноморця". Підготовчі збори пройдуть в Одесі. Заплановані не менше трьох тренувальних матчів - 3-го, 10-го та 17 липня», - сказав Місюра.

Читайте також: Луїш Каштру стане тренером катарського клубу «Аль-Духайль» - ЗМІ

Новий головний тренер команди «моряків» був лаконічним: «Цілі намічені, вимоги відомі. Якщо все буде виконуватися як слід, то результат обов'язково прийде».

Фото: chernomorets.odessa.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-