Зінченко: Якщо пройдемо до плей-офф, треба щось змінювати у своїй грі

Зінченко: Якщо пройдемо до плей-офф, треба щось змінювати у своїй грі

Євро-2020
Укрінформ
У черговій пресконференції, що відбулася сьогодні в Українському медіацентрі футбольного Євро-2020 у Бухаресті, узяли участь гравці національної збірної України Олександр Зінченко та Руслан Маліновський.

Зінченко, зокрема, вважає, що нашій команді після поразки від Австрії (0:1) варто щось змінювати у грі, повідомляє пресслужба УАФ. 

«Нам не звикати до критики, на яку, хочу зазначити, ми заслужили. Ми не виправдали очікування багатьох людей, в тому числі й свої. Але в нас залишаються шанси виправити ситуацію та вийти до плей-офф, реабілітуватися перед усією країною та вболівальниками. У мене був довгий сезон, дуже багато ігор, можна говорити про деяку втому. Але я не люблю шукати виправдань, бо це доля слабких. Я завжди люблю шукати причини тільки в собі. Так, у мене був непростий період після фіналу Ліги чемпіонів, це були найскладніші дні у моєму футбольному житті... Я розумію, що ми зробили недостатньо, щоб здобути результат. Потрібно розібратися в собі й у команді загалом. Але чомусь після кожного відбору й турніру ми говоримо про наступні. Я вважаю, що на сьогоднішній день у нас дуже хороша збірна. На папері ми можемо здобувати потрібний результат. На жаль, у цих трьох іграх ми цього не продемонстрували. Я не знаю, у чому причина, ми будемо ще розмовляти з тренерським штабом. Навіть якщо ми пройдемо до плей-офф, то нам потрібно щось змінювати у своїй грі", - сказав Зінченко.

Руслан Малиновський, у свою чергу, сподівається, що у нашої збірної буде шанс реабілітуватися ще на цьому турнірі.

Читайте також: Луїш Каштру стане тренером катарського клубу «Аль-Духайль» - ЗМІ

«Я вважаю, що у футболі завжди так - після вдалих ігор йдуть невдалі матчі, - заявив гравец. - Таке ставлення з боку вболівальників є природнім. Ми хотіли зіграти по-іншому, але, можливо, не показали свого найкращого футболу. Я впевнений, що ми могли зіграти в цих трьох матчах набагато сильніше. Щодо фізичного стану - ми пробігли на полі навіть більше, ніж Австрія. Треба брати в комплексі - ми багато помилялися, приймали неправильні рішення. Суперники були кращими в тих моментах, де робиться різниця, зокрема, на стандартах. Футбол у збірній та в «Аталанті» відрізняється. У мене були великі очікування від цього Євро. Але я не показав свій максимум на турнірі, відчуваю, що можу дати більше команді. Знаю, що вся Україна переживала за нас. Сподіваюся, у нас буде шанс реабілітуватися ще на цьому турнірі.

На фото: Олександр Зінченко/uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-