Підготуватися до матчу турніра: Україна проти Австрії

Підготуватися до матчу турніра: Україна проти Австрії

Укрінформ
Україна гратиме з Австрією 21-го червня о 19:00.

21-го червня збірна України зіграє свій заключний матч групового етапу чемпіонату Європи з футболу 2020. За вихід у фінальну стадію турніру ми боротимемося зі збірною Австрії. За більшістю статистичних показників австрійці – рівна з нами команда. Чого очікувати від матчу і на чому варто зробити акцент головному тренеру збірної України – в матеріалі Укрінформу.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Євро-2020 Україна - Австрія

Головний матч турніру

Після поразки від голландців і перемоги над Північною Македонією збірна України готуватиметься до головного матчу турніру. Якщо «синьо-жовті» потраплять до 1/8 фіналу то, швидше за все, гратимуть зі згуртованим колективом Роберто Манчіні. Шанси на прохід в такому матчі не великі, тому варто викластися на сто відсотків і показати всю свою міць саме у матчі з Австрією.

Тренерський штаб і гравці національної команди неодноразово декларували важливість виходу в плей-офф Євро. Форвард України Роман Яремчук взагалі називав вихід з групи своєю футбольною мрією напередодні матчу з Австрією. Враховуючи різницю забитих і пропущених м’ячів нашій команді вистачить нічиєї з командою Алаби й Арнаутовіча задля подальшої участі в турнірі.

Читайте також: Прогноз на матч Україна – Австрія

Не треба вигадувати «велосипед»

Дует «ЯЯ» (Яремчук і Ярмоленко) стали каталізаторами майже всіх голів збірної України. Гравці нападу забили по два голи і віддали по одній гольовій передачі за підсумками двох матчів групового етапу Євро-2020. Разом з ними на солідному рівні турнір проводить правий захисник Олександр Караваєв. Чого лише вартує асист футболіста у матчі з Північною Македонією. Враховуючи форму цих виконавців, гру варто будувати саме на їх індивідуальних якостях. Комбінації форвардів, ривки Яремчука і флангові підключення правого захисника мають стати вирішальними у матчі з Австрією.

Номінальні лідери збірної України Малиновський і Зінченко повинні показати свій клас саме у вирішальному матчі з австрійцями. Враховуючи ще той факт, що наш іменитий дует критикували за якість футболу у перших двох поєдинках, мотивації у хлопців вистачатиме. Окрім того, позитивний результат у матчі з австрійцями багато в чому залежатиме від Георгія Бущана: на його рахунку 8 сейвів за 2 матчі Євро-2020.

«Думаю, у будь-якої команди, якщо пошукати, можна знайти слабкі місця.  Австрія – добре збалансована команда, у якої гарна фізика. Команда бореться, грає до кінця, пресингує постійно.  Вважаю, кращий їх момент в грі, коли вони прессингують і забирають м'яч в середині поля і відразу ж йдуть в атаку. Тому нам потрібно уважно грати, не втрачати м'яч в середині поля. Думаю, чим гостріше ми гратимемо, тим складніше буде австрійцям оборонятися», - оцінив головний тренер збірної України Андрій Шевченко збірну Австрії.

Читайте також: Матч Євро-2020 Україна - Австрія розсудить турецька бригада

Напруга й тиск досі псують гру збірної

Матчі збірної України на Євро стали показовими й дали відповіді на питання стосовно основних проблем національної команди. «Синьо-жовті» зробили висновок з матчів відбору на ЧС-2022 і взяли «свої» очки у матчі з об’єктивно слабшими македонцями. Попри це, психологічний тиск під час великих матчів й досі впливає на гру українців. Через невпевненість ми не змогли нав’язати свою гру Нідерландами і провели слабкий другий тайм проти Північної Македонії.

Ми вже зазначали, що Австрія не поступається нам за підбором виконавців. До того ж, австрійці виступають в топ-чемпіонатах Європи. Цей факт допомагає їм «не просідати» в моменти психологічного тиску. Підопічним Шевченка варто грати спокійно.

«Ми знаємо, що буде дуже напружена і важка гра.  Жодна команда не гратиме на нічию.  Ми це прекрасно розуміємо.  Кожен з нас буде грати й мати свої шанси», - спрогнозував перебіг гри Андрій Шевченко.

Читайте також: Голкіпер Бущан: Збірна Австрії має відмінну атаку

В понеділок – матч турніру

Потенціал збірної України насправді великий. В нашому складі грає перспективна молодь разом з футболістами провідних клубів Європи. Якщо команда зможе систематизувати гру, подолати психологічні проблеми, то зможемо впевнено вийти з групи. Якщо ж ви знаєтесь на спорті, то заробити можна за посиланням online-betting.org.

А далі Італія. Щоб зіграти гідно проти них, варто виховати в собі менталітет переможця. Матч з Австрією – найкращий шанс зробити це.

Фото: Getty Images

Віталій Ткачук, Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-