Провідний хавбек збірної Австрії може не зіграти з Україною

Провідний хавбек збірної Австрії може не зіграти з Україною

Укрінформ
25-річний хавбек футбольної команди Австрії Валентино Лазаро, який отримав травму у матчі з Нідерландами (0:2) на Євро-2020, може ни зіграти з Україною у поєдинку З-го туру групового турніру.

У гравця італійського «Інтера», який виступає на правах оренди за німецький клуб «Боруссія» (Менхенгладбах), м'язове ушкодження правого стегна, повідомляє офіуціальний сайт Австрійського футбольного союзу.

«Валентино Лазаро отримав м'язову травму правого стегна під час матчу Євро проти Нідерландів, що підтвердила МРТ після того, як національна команда  повернулася з Амстердама. Футболіст залишиться у таборі збірної в Зеєфельді й проходитиме курс лікування. Його подальший виступ на Євро під питанням» - зазначається у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок Україна - Австрія відбудеться в понеділок на 55-тисячному Національному стадіоні у Бухаресті й розпочнеться о 19.00. Гру у прямому ефірі транслюватимуть телеканали «Футбол 1» та «Україна».

Читайте також: З ким Україна може зустрітися в 1/8 фіналу Євро-2020

Турнірне становище у групі С Євро-2020 після 2-го туру: Нідерланди - 6 очок (різниця м'ячів - 5:2), Україна - 3 (4:4), Австрія - 3 (3:3), Північна Македонія - 0 ( 2:5).

Фото: oefb.at.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-