Українці в Бухаресті: усі чекають на перемогу

Українці в Бухаресті: усі чекають на перемогу

Фото
Укрінформ
Наша збірна матиме відчутну підтримку під час матчу Євро-2020.

Українські уболівальниками заполонили вулиці Бухаресту, де сьогодні зіграють матч 2-го туру групового етапу футбольного чемпіонату Європи Україна – Північна Македонія, передає кореспондент Укрінформу.

Наша збірна матиме сьогодні в Бухаресті значну підтримку. До столиці Румунії приїхали кілька тисяч уболівальників з України та сусідніх країн Європи. Фанатів з Північної Македонії теж вистачає. Стосунки між уболівальниками дружні, але кожен вірить у перемогу своєї команди.

Головні теми розмов українців – чи зможе наша збірна втілити у перемогу свій статус фаворита і чи не піде під час матчу дощ.

У Бухаресті хмарно і прогнозують зливи, а це нас не влаштовує, адже мокрий газон урівняє шанси команд. Крім цього, усі нагадують, що саме дощ зіпсував гру нашої збірної на минулому Євро в матчі проти Північної Ірландії.

Матч Україна – Північна Македонія о 16:00 за київським часом покажуть телеканали «Україна» і «Футбол 1», текстова трансляція - на сайті Укрінформу.

Читайте також: Страх Македонський: як нашій збірній знову не осоромитись на Євро

Це буде третій офіційний поєдинок збірних України та Північної Македонії. У кваліфікації Євро-2016 «синьо-жовті» двічі обіграли балканців: 1:0 - у Львові і 2:0 - в Скоп'є.

У першому турі групового етапу Євро-2020 обидві команди програли. Українці відіграли два м'ячі, але в підсумку поступилися голландцям (2:3), а македонці зазнали поразки від австрійців (1:3).

У вечірньому матчі квартету С в Амстердамі о 22:00 зійдуться футболісти Нідерландів та Австрії, з якою українці зіграють 21 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-