Яремчук - про матч проти Північної Македонії: нам потрібно зосередитися на своїй грі і діяти агресивно

Яремчук - про матч проти Північної Македонії: нам потрібно зосередитися на своїй грі і діяти агресивно

Укрінформ
Команди зіграють завтра, о 16:00.

Нападник збірної України Роман Яремчук поділився очікуваннями від матчу другого туру групи С Євро-2020 проти Північної Македонії, повідомляється на офіційному сайті УЄФА, передає Укрінформ.

Форвард вважає, що українській команді необхідно зосередитися на своїй грі і діяти на полі агресивно для досягнення позитивного результату.

«Думаю, це буде один з найскладніших матчів для збірної України.  Багато хто недооцінює Північну Македонію, але ми повинні поважати суперника, зосередитися на своїй грі, діяти агресивно, і тільки тоді ми візьмемо очки», - сказав Яремчук.

«Схема суперника 5-3-2?  Я б не сказав, що це незручна схема для нас.  Будь-яка тактика має право на життя.  Північна Македонія домагалася хороших результатів за допомогою цієї тактики, і я очікую, що вони будуть дотримуватися цієї схеми. Точно можу сказати: наша команда поважає Північну Македонію.  Ця збірна заслуговує наш великий респект», - додав форвард збірної України.

У стартовому матчі на Євро-2020 Україна поступилася Нідерландам (2: 3).  Яремчук відзначився голом у ворота нідерландської збірної.

Читайте також: Гол Ярмоленка претендує на звання найкращого у першому турі Євро-2020

Нагадаємо, проти Північної Македонії команда Андрія Шевченка зіграє в четвер, 17 червня. Початок зустрічі - о 16:00 за київським часом.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-