Відбувся допрем'єрний показ фільму про збірну України з футболу

Відбувся допрем'єрний показ фільму про збірну України з футболу

Укрінформ
У Києві відбувся допрем’єрний показ документального фільму «Особлива атмосфера», яка розкриває подробиці підготовки української збірної до чемпіонату Європи з футболу.

Стрічку було знято за підтримки титульного партнера національної збірної України мережі ТЦ «Епіцентр».  Закритий допрем’єрний показ фільму пройшов у центральному офісі компанії, повідомляє пресслужба УАФ. 

Як зазначив співпродюсер проєкту, футбольний експерт, блогер та функціонер Тарас Герега, «Особлива атмосфера» стала однією з найвідвертіших розповідей про національну збірну України.

«Уперше в історії збірної журналістів допустили так близько до гравців та тренерів головної команди країни. Завдяки цьому знімальна група проєкту отримала нагоду максимально глибоко занурити глядача всередину команди та дати можливість відчути атмосферу тренувального процесу та настрій у збірній», - прокоментував реліз фільму Тарас Герега.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Євро-2020 Україна - Північна Македонія

Допрем’єрний показ відвідали відомі футбольні особистості, у тому числі зіркові українські гравці, тренери, функціонери та журналісти.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-