Зінченко: зіграю там, де мене бачить головний тренер

Зінченко: зіграю там, де мене бачить головний тренер

Укрінформ
Завтра Україна битиметься з Нідерландами.

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко поділився очікуваннями від стартового матчу на Євро-2020 проти Нідерландів, повідомляє УАФ, передає Укрінформ.

Хавбек з нетерпінням чекає завтрашнього матчу і готовий зіграти на будь-якій позиції, де скаже головний тренер.

«Де зіграю би завтра?  Я б, напевно, допоміг команді і зіграв там, де мене бачить головний тренер.  Вважаю, що будь-який футболіст, який знаходиться зараз в розташуванні збірної, повинен допомогти всім, чим зможе, щоб добути потрібний результат, оскільки ми граємо не тільки за себе і свої сім'ї, але і за країну.  Кожен футболіст, навіть той, який буде не тільки на заміні, а й на трибунах, повинен допомогти тією же підтримкою, словами якимись потрібними, порадами, енергетикою, тому що ми - єдине ціле», - сказав Олександр Зінченко. 

«Після фіналу Ліги чемпіонів, напевно, були найскладніші дні в моїй футбольній кар'єрі. Але з гордістю можу сказати, що ми провели дуже хороший сезон. Але я знову хочу пережити ці емоції, знову хочу бути там, тому що це найкраще, що може бути в житті спортсмена.  І такі турніри, як чемпіонат Європи, теж до цього прирівнюються.  Тому що в один день, коли ти закінчиш кар'єру, будеш сидіти біля телевізора, дивлячись такі турніри, і згадувати: «Так, я був там, і наскільки ж це здорово». Тому з нетерпінням чекаю завтрашню гру і хочу відчути ці емоції знову», - додав Олександр Зінченко.

Читайте також: Шевченко: розуміємо всі складнощі, які чекатимуть нас, але до них готові

Нагадаємо, завтрашнім матчем проти Нідерландів збірна України відкриє для себе чемпіонат Європи-2020. Початок матчу в Амстердамі - о 22:00 за київським часом.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-