Бій Усик - Джошуа орієнтовно відбудеться 28-го серпня – промоутер

Бій Усик - Джошуа орієнтовно відбудеться 28-го серпня – промоутер

Ексклюзив
Укрінформ
Переговори йдуть про кінець серпня-початок вересня.

Промоутер Олександра Усика – Олександр Красюк розповів, на якому етапі зараз перемовини з Едді Гірном стосовно проведення бою Усик - Джошуа за титул чемпіона WBO, повідомляє Укрінформ.

«Хід перемовин з промоутером Ентоні Джошуа Едді Гірном у нас доволі динамічний. Зараз ми вже узгоджуємо деталі угоди. Час у нас обмежений, адже WBO дало нам 10 днів для укладання угоди, три з яких вже минули.  Бій Усик – Джошуа орієнтовно відбудеться 28-го серпня. А стосовно місця – є вакантні арени. Коли узгодимо деталі, будемо аналізувати ринок», - сказав Олександр Красюк.

Читайте також: WBO офіційно санкціонував бій Усик – Джошуа

Промоутер натякнув на те, що у підготовці до бою з Джошуа Усику допоможе батько і тренер Василя Ломаченка – Анатолій Ломаченко

«Простій у виступах не вплине на Усика. Відсутність бойової практики у боксера це з одного боку погано, а з іншого – це  можливість відновитися, підійти до поєдинку фізично свіжим, бути в тонусі. Сподіваємося на високо кваліфікованих спеціалістів, які працюють з Усиком і тих спеціалістів, хто працює з близькими друзями-боксерами Олександра (Анатолій Ломаченко – Укрінформ)», - додав промоутер Олександра Усика.

Читайте також: Бій Усик – Джошуа може відбутися на стадіоні «Вемблі»

WBO дало боксерам 10 днів на те, щоб узгодити деталі поєдинку між бійцями. Якщо домовитися не вдасться, поєдинок винесуть на торги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-