Тейлор або Рамірес - хто стане абсолютним чемпіоном світу?

Тейлор або Рамірес - хто стане абсолютним чемпіоном світу?

Аналітика
Укрінформ
В ніч з суботи на неділю в Лас-Вегасі визначиться король першої напівсередньої ваги.

Цього вікенду в Лас-Вегасі відбудеться бій за звання абсолютного чемпіона в першій напівсередній вазі (до 63,5 кг). Джош Тейлор, чемпіон WBC і WBO, зустрінеться з Хосе Раміресом, який володіє поясами WBA Super, IBF і The Ring. Згідно з оцінками аналітиків Parimatch у Тейлора 68% на перемогу, а у Раміреса - 32%.

До речі, суперником Джоша Тейлора цілком міг стати українець Віктор Постол, але в минулому поєдинку він поступився Хосе Раміресу рішенням суддів. Постол три роки тому вже зустрічався з Тейлором і також програв за очками. Зараз Віктор прогнозує перемогу Тейлора, який, на його думку, має більш різноманітну техніку і сильніший в багатьох аспектах. Тоді як Рамірес переважно йде напролом, розраховуючи на один влучний удар.

Читайте також: Постол програв Раміресу суддівським рішенням

Цілком ймовірно, що переможець цього поєдинку потім зустрінеться з Теофімо Лопесом, який недавно відібрав всі титули у Василя Ломаченка. Лопес вже заявив про те, що хоче піднятися з легкої ваги, щоб стати абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.

Що ж стосується безпосередньо бою Тейлора і Раміреса, багато хто чекає, що він триватиме як мінімум до пізніх раундів. Джош краще і швидше рухається, а Хосе досить непогано тримає удар. Та й ризикувати особливо Тейлор не стане, б'є Рамірес дійсно потужно.

Читайте також: Тейлор переміг Прогрейса і став чемпіоном WBSS

Тут варто очікувати або перемоги за очками Тейлора, або дострокової перемоги Раміреса. Але якщо Хосе ще потрібно зловити Джоша, то Тейлору поспішати нікуди, він буде поступово вивчати опонента і набирати очки. А якщо Рамірес втомиться, то до фінального гонга справа може і не дійти.

Фото: Boxingscene

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-