Український композитор The Maneken написав музику для спільного ролика Parimatch і ФК «Ювентус»

Український композитор The Maneken написав музику для спільного ролика Parimatch і ФК «Ювентус»

Відео
Укрінформ
У ролику знялися кращі гравці туринського клубу.

Компанія Parimatch стала партнером одного з найстаріших і найбільш титулованих клубів Європи і всього світу — туринського «Ювентуса». В рамках цього партнерства Parimatch випустили спільний ролик з ключовими гравцями Ювентуса, яких за правом вважають зірками світового футболу.

Читайте також: Футболісти «Ювентуса» знялися у ролику Parimatch

В умовах пандемії COVID-19 авторам відеоролика з української кіностудії Electric Sheep Film довелося імпровізувати й об'єднувати динамічні рухи спортсменів з магією монтажу.

Але від цього проект став ще більш захопливим і гравці основного складу «Ювентуса» — Кріштіану Роналду, Артур Мело, Данило, Альваро Мората і Войцех Щесний — показали свої навички для офіційного партнера команди і багатомільйонної армії їхніх фанатів.

Не менш яскравим, ніж емоції Роналду і сейви Щесного, виявився музичний супровід відеоролика. І в цьому немає нічого дивного, адже автор музики для проекту — відомий український композитор і звукорежисер групи ONUKA The Maneken.

Євген Філатов, який виступає під псевдонімом The Maneken і є фронтменом однойменної групи, виріс в родині музикантів, з раннього дитинства грав на різних музичних інструментах, а безпосередньо електронною музикою композитор займається вже понад 20 років. 

Тому, пояснює Філатов, при написанні музики з таким досвідом за плечима йому не потрібні будь-які орієнтири: «На початку шляху вони необхідні, так. Але з часом сенс зводиться до того, щоб шукати власний шлях».

Читайте також: Parimatch та НК «Верес» проведуть продаж акцій клубу в прямому ефірі

Серед головних особливостей написання музики до рекламних проектів The Maneken виділяє полінаправленість, вміння працювати з різними музичними напрямками, чути побажання клієнта і вміти знаходити правильний темп і ритм.

Це дозволяє створити максимальну гармонію відеоролика разом з музикою, впевнений Євген. Подробиці та секрети написання музики для футбольного клубу The Maneken розповів сайту НВ, де можна прочитати повний матеріал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-