Очільник УАФ провів робочу зустріч з міністеркою у справах ветеранів

Очільник УАФ провів робочу зустріч з міністеркою у справах ветеранів

Укрінформ
На запрошення президента УАФ, члена виконкому УЄФА Андрія Павелка Андрія у київському Будинку футболу побувала з робочим візитом міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

Під час зустрічі, в якій також узяли участь перші віцепрезиденти УАФ Анатолій Демяненко, Олег Протасов і Вадим Костюченко, учасники обговорили низку питань двосторонньої співпраці у проведенні футбольних заходів за участі ветеранів бойових дій, повідомляє пресслужба УАФ. 

Павелко розповів міністерці про соціальні проєкти, які проводяться з ініціативи Української асоціації футболу і спрямовані на підтримку учасників та ветеранів війни на сході України. Керівники УАФ та Міністерства у справах ветеранів домовилися про більш тісну співпрацю й координацію дій щодо соціальної підтримки захисників нашої держави через різні футбольні заходи та змагання. 

Читайте також: Пройшло жеребкування півфіналів жіночого Кубка України з футболу

"На жаль, нині такі заходи серйозно обмежені карантином. Але після цілковитої перемоги над Covid-19 наші захисники зможуть сповна насолоджуватися улюбленим футболом, а також відвідувати матчі національних збірних України. Асоціація матиме за честь допомогти їм у цьому! Дякую Юлії Лапутіній за увагу до футболу й відкритість до співпраці", - сказав очільник УАФ. 

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-