Тренер «Аталанти»: Малиновський блискуче проводить фініш сезону

Тренер «Аталанти»: Малиновський блискуче проводить фініш сезону

Укрінформ
Після матчу 33-го туру італійської футбольної Серії А, в якому "Аталанта"   хавбека збірної України Руслана Маліновського перемогла  «Болонью» (5:0), головний тренер бергамського клубу Джан П’єро Гасперіні прокоментував дії нашого гравця. 

Наставник "Аталанти", зокрема, зазначив, що Руслан переборов проблеми і блискуче проводить фініш сезону, повідомляє пресслужба УАФ.

"Малиновський прийшов до нас традиційним півзахисником, але я просив його трохи змінити роль. У нього був період адаптації, але вже на початку кар’єри в Італії Руслан демонстрував свою вправність. Передусім - під час ударів по воротах суперника. Нині він перетворився на нетипового нападника, який робить багато результативних пасів, але й встигає забивати м’ячі. Цього року в нього були проблеми з коронавірусом і травмою, але тепер він усе поборов і дійсно блискуче проводить фініш сезону", - заявив Гасперіні. 

Читайте також: Серія А: «Аталанта» з Малиновським розгромила «Болонью» і вийшла на другу сходинку

Як повідомлялося, у матчі з "Болоньєю" Малиновський відзначився забитим м’ячем (третім поспіль у чемпіонаті) та результативним пасом.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-