Спікери Sports Talk Club обговорять популярність жіночого спорту

Спікери Sports Talk Club обговорять популярність жіночого спорту

Укрінформ
Експерти обговорять тренд останніх років, який пов'язаний зі стрімким зростанням популярності жіночих командних видів спорту.

22 квітня в 15:00 у PM Hall пройде Sports Talk Club, організований компанією Parimatch в рамках проекту PM Education. Цього разу зустріч експертів буде присвячена вивченню попиту на спортивні події з боку жіночої аудиторії.

Спікерами Sports Talk Club стануть генеральний менеджер жіночого англійського футбольного клубу Leicester City Jade Morgan, телеведуча, інфлюенсер і благодійниця Олександра Лобода і віце-чемпіонка світу з баскетболу 3х3, менеджер жіночого баскетбольного клубу «Будівельник» Євгенія Спітковська.

Експерти обговорять тренд останніх років, який пов'язаний зі стрімким зростанням популярності жіночих командних видів спорту. Згідно з останніми опитуваннями в Англії, більш 40% дівчат у віці 16-34 років хочуть грати в футбол. Чемпіонат світу з регбі серед жінок дивилися 33,9 мільйонів глядачів. За даними Nielsen 56% аудиторії були чоловіками, що руйнує стереотип про небажання чоловіків дивитися жіночі види спорту. Цей тренд бачать і компанії, завдяки чому спонсорські контракти в жіночому спорті зросли в кілька разів за останні роки.

Читайте також: Parimatch та НК «Верес» проведуть продаж акцій клубу в прямому ефірі

Parimatch, як меценат спорту №1 в Україні підтримує цей напрямок. Будучи представником офіційногобізнесу, бренд першим в країні отримав ліцензію на ведення букмекерської діяльності і тепер планує збільшити підтримку спорту.

Щоб взяти участь в Sports Talk Club необхідно зареєструватися за посиланням https://forms.gle/AVa9RxxBftBoeeor5

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-