Флорентіно Перес: Нам потрібна Суперліга. Ми не відступимо

Флорентіно Перес: Нам потрібна Суперліга. Ми не відступимо

Укрінформ
Президент мадридського футбольного клубу "Реал" Флорентіно Перес розповів про рішення створити європейську Суперлігу.

Клуби Суперліги вважають абсурдним новий формат Ліги чемпіонів, який вступить в силу 2024 року, і налаштовані грати в новому турнірі, повідомляє у Twitter відомий італійський футбольний журналіст Фабріціо Романо.

"Реал" та інші клуби не виключать з нинішнього розіграшу Ліги чемпіонів. Якщо це станеться, закон захистить нас. Новий формат Ліги чемпіонів з 2024 року - це щось абсурдне... Ми ще не запросили "ПСЖ". Поговоримо з багатьма іншими клубами, розповімо їм про проект. Якщо "Баварія" відмовиться від участі - не хвилюйтеся, турнір не скасують. Ми також наймемо найкращих у світі арбітрів. Якщо не зможемо домовитися з УЄФА, то все одно не відступимо. Якщо вони хочуть дочекатися 2024 року, аби провести реформу, хай чекають. Ми не чекаємо, бо нам потрібна Суперліга", - заявив Перес.

Читайте також: Два футбольні клуби АПЛ можуть вийти із Суперліги - джерело

Як повідомлялося, про створення футбольної Суперліги оголосили 12 європейських клубів. Головою нового турніру призначили Флорентіно Переса.

УЄФА виступив із заявою, що зробить все, аби зупинити цей проект. У відповідь організатори Суперліги мають намір подати до суду на УЄФА і ФІФА через перешкоджання створенню турніру.

Фото: football-espana.net.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-