Інтрига залишається. Прогноз на матч «Шахтар» - «Динамо»

Інтрига залишається. Прогноз на матч «Шахтар» - «Динамо»

Аналітика
Укрінформ
«Гірники» гратимуть на перемогу, щоб скоротити відставання в турнірній таблиці.

17 квітня в рамках 22 туру зіграють «Шахтар», титульним партнером якого є Parimatch, та «Динамо». До завершення чемпіонату залишається не так багато, тому результат цієї зустрічі багато в чому може визначити долю першого місця, яке, гарантуватиме пряму путівки у груповий етап Ліги Чемпіонів.

Читайте також: Чемпіонське випробування «Динамо»

На даний момент аналітики Parimatch дають 46% на перемогу гірників проти 27% у киян і ще 27% залишається на нічию. За п’ять турів до завершення чемпіонату команди розділяють 7 очок і тому «Шахтарю» треба обов’язково перемагати, щоб повернути інтригу у турнірну боротьбу. Нагадаємо, що саме «гірники» ставали чемпіонами у чотирьох попередніх сезонах.

Не менш важливим є цей матч і для тренерського штабу донецької команди, який очолює Луїш Каштру. Чутки про його від’їзд з України по завершенню сезону стали лише посилюватись. Поразка «Шахтаря» в цьому матчі фактичне гарантує чемпіонство «Динамо» і такий результат точно не влаштує керівництво донецького клубу.

Читайте також: Циганков зможе зіграти за «Динамо» у матчі з «Шахтарем» - джерело

Після завершення виступів наших команд на єврокубковій арені, вони мали змогу сконцентрувати свою увагу на Прем’єр-лізі. Тому, можна не сумніватися, що у цій зустрічі футболісти «Шахтаря» та «Динамо» віддадуть всі сили заради перемоги.

Головною зброєю донеччан наразі є Жуніор Мораєс, який відзначився дублями в двох останніх турах УПЛ та повернувся із розташування збірної дуже мотивованим. Для нього це гра проти його колишньої команди, тому цікаво буде спостерігати за діями нападника в матчі. У «Шахтаря» є кадрові втрат перед суботньою грою. Окрім Євгена Коноплянки, який досі заліковує травму, не гратимуть лідери команди – Ісмаїлі (рецидив травми) і Тайсон (конфлікт з клубом).

Читайте також: Ісмаїлі і Коноплянка більше не зіграють в цьому сезоні

Скоріше за все, «Динамо» зробить головний акцент на надійну гру в обороні, адже киян влаштує нічийний результат. Пропустить цей матч капітан «біло-синіх» Сергій Сидорчук. У нього перебір жовтих карток. Відсутність Сидорчука позначиться на грі киян в обороні не кращим чином.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-