Хокеїст «Краматорська» Гринь: Хочу, щоб у фіналі УХЛ було побільше ігор

Хокеїст «Краматорська» Гринь: Хочу, щоб у фіналі УХЛ було побільше ігор

Укрінформ
Нападник клубу "Краматорськ" Едуард Гринь висловив думку про майбутню фінальну серію плей-офф Української хокейної ліги між "Донбасом" та київським  "Соколом".

Форвард зазначив, що у нового тренера Павла Микульчика, який лише нещодавно приєднався до "Донбаса", було не так багато часу, аби перебудувати команду, повідомляє пресслужба УХЛ. 

«Звичайно, хотілося б, щоб у цій серії було якомога більше ігор, і команди змогли показати свій найкращий хокей. Я вважаю, що виграє той, хто правильніше виконає установку тренера і хто більше хотітиме перемоги. З Павлом Антоновичем ми провели добрий сезон, щоправда у плей-офф провалилися. Важко сказати, як команда по-новому заграє, адже новий тренер провів з нею лише одну гру... Можу сказати, що це дві дійсно хороші команди, які протягом усього сезону показували відмінний хокей", - сказав Гринь.

Читайте також: Превью до фіналу плей-офф УХЛ «Донбас» - «Сокіл»

Як повідомлялося, матчі фінальної серії плей-офф УХЛ між "Донбасом" та "Соколом" відбудуться 16-го і 18 квітня у Дружківці, 21 і 23 квітня у Києві. Трансляцію поєдинків можна буде подивитися на телеканалі XSport. Фінальна серія плей-офф триватиме до 4-х перемог однієї з команд. У разі необхідності, вирішальні матчі зіграють 26-го, 28-го та 30 квітня.

Фото: uhl.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-