15 квітня розпочинається вакцинація українських олімпійців

15 квітня розпочинається вакцинація українських олімпійців

Укрінформ
Вже відомо, що першими вакцинуватимуть олімпійську збірну України з кульової стрільби.

15 квітня в приміщенні Державної установи «Український медичний центр спортивної медицини Міністерства молоді та спорту України» розпочнеться вакцинація спортсменів – учасників Олімпійських Ігор. Спортсмени вакцинуються китайською вакциною CoronaVac, яка нещодавно приїхала до України, передає Укрінформ.

Читайте також: МОК не наполягає на вакцинації учасників Олімпійських ігор в Токіо

У директивних документах та під час консультацій з національними олімпійськими комітетами країн-учасниць було підкреслено, що вакцинація не буде обов’язковою для участі в Іграх. Однак вакцинація максимальної кількості учасників сприятиме зростанню безпеки Ігор. Крім того, вакцинація - це  виявлення поваги до японців, які повинні бути впевнені, що робиться все, щоб захистити не лише учасників, але й сам японський народ.

Своєчасна вакцинація спортсменів національних збірних команд дозволить ефективно готуватися до участі у змаганнях, виборювати ліцензії на участь в Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських іграх та показувати найвищі спортивні результати на спортивних форумах найвищого рангу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-