Прогноз Олександра Шовковського на матчі Ліги чемпіонів

Прогноз Олександра Шовковського на матчі Ліги чемпіонів

Аналітика
Укрінформ
Далі пройдуть «Челсі», «Ман Сіті» і «Ліверпуль», а от «Баварія», швидше за все, позбудеться титулу кращого клубу Європи.

Цього тижня визначаться учасники півфіналу Ліги чемпіонів. Кого саме ми побачимо у цій стадії турніру аналізує експерт Parimatch Олександр Шовковський.

Читайте також: «Порту» програв «Челсі» у чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів УЄФА

Прогноз на матч «Челсі» – «Порту»: тотал менше 3.0. Коефіцієнт – 1.5

Перемога «Челсі» над «Порту» у першому матчі не була логічною по грі, але, здається, таким і був план Тухеля. Господарі тримали м’яч, створювали тиск та моменти, а забивав «Челсі». Англійці дуже ефективно скористалися мінімальними помилками у захисті суперника і тепер мають чудові шанси на вихід до півфіналу.

У суботу «Челсі» здобув чергову перемогу у чемпіонаті – 4:1 на полі «Крістал Пелес». Забили гравці, яких не було в основі проти «Порту».

«Порту» в чемпіонаті переміг «Тонделу», в останніх п’яти матчах національної першості команда забила двічі, але з «Челсі» атака не зуміла зіграти настільки ж ефективно. Перемогти у Лондоні з різницею щонайменше у два голи – завдання надскладне. За останній рік це вдалося трьом командам: «Вест Бромвічу», проти якого «Челсі» годину грав у меншості, «Ман Сіті» та «Ліверпулю».

«Порту» в цій Лізі чемпіонів переміг в гостях «Краснодар», «Марсель» та «Олімпіакос», але поступився «Ман Сіті» та «Ювентусу». Отже з серйозними суперниками на виїзді португальцям складно.

«Челсі» – «Порту». Прогноз

«Челсі» влаштує нічия чи навіть мінімальна поразка. Господарі, найімовірніше, робитимуть ставку на надійну гру в захисті – навряд чи матч буде результативним.

Читайте також: Сьогодні визначаться перші півфіналісти Ліги чемпіонів УЄФА

Прогноз на матч «Парі Сен-Жермен» - «Баварія»: гості заб’ють більше 1.5 голів. Коефіцієнт 1.6

У XXI столітті ПСЖ лише один раз зміг подолати стадію 1/4 Ліги чемпіонів. Було це в минулому сезоні, коли клуб дійшов до фіналу і програв там саме «Баварії» (0:1).

Парижани не програють в ЛЧ вже 6 матчів поспіль (5 перемог, 1 нічия). А вдома команда перемогла в 6 з 8 останніх поєдинків в ЛЧ. Також відзначимо, що французький клуб не поступився в 22 з 25 останніх ігор в ЛЧ на своєму полі (16 перемог, 6 нічиїх).

В чемпіонаті Франції ПСЖ залишається на 2-й позиції, відставання від «Лілля», який лідирує, - 3 очки. В останньому турі парижани перемогли на виїзді «Страсбур» 4:1.

Мюнхенська команда виходила в півфінал в 7 з 9 останніх розіграшів ЛЧ. Поступившись ПСЖ в першій грі чвертьфіналу, «Баварія» перервала свою 19-матчеву серію без поразок в ЛЧ (18 перемог, 1 нічия). Крім цього, в першому матчі проти ПСЖ «Баварія» пропустила 2 голи вже в першому таймі. Таке сталося з командою вперше з вересня 2017 року, коли мюнхенці пропустили 2 м'ячі від все того ж ПСЖ в матчі групового етапу ЛЧ.

На виїзді в ЛЧ мюнхенці виграли в 7 з 8 останніх поєдинків, причому у всіх переможних зустрічах вони забивали суперникам як мінімум 2 голи. Також «Баварія» не програла в 17 останніх виїзних поєдинках в ЛЧ (13 перемог, 4 нічиї).

Перед візитом на «Парк де Пренс» команда Ганса-Дітера Фліка не втримала перемогу над берлінським «Уніоном» в матчі чемпіонату Німеччини 1:1. «Баварія» лідирує в Бундеслізі, але відрив від «РБ Лейпциг» зменшився до 5 очок.

ПСЖ - «Баварія». Прогноз

Мюнхен не віддасть за просто так титул кращого клубу Європи, тому команда Фліка чіплятиметься за будь-який шанс. Якщо ПСЖ обере гру на відбій, то «Баварія» точно заб’є і переможе. Інша річ, чи вистачить мюнхенцям голів на прохід далі.

Читайте також: АПЛ: «Ман Сіті» сенсаційно програв «Лідсу»

Прогноз на матч «Боруссія» Дортмунд – «Ман Сіті»: тотал більше 2.5. Коефіцієнт – 1.6

«Боруссія» після поразки в Англії грала в гостях проти «Штутгарта». «Штутгарт» йде у середині таблиці, але на своєму полі не програвав шість матчів поспіль. Серія закінчилася, футбол вийшов дуже яскравим, але є сумніви, що Едін Терзич хотів бачити саме таку «Боруссії» напередодні гри з «Сіті», де найкращий варіант – не пропустити.

Дортмундці перемогли 3:2, статистика ударів по воротах – 17:14 на їхню користь. «Боруссія» дуже багато дозволила «Штутгарту», і пощастило, що пропустили лише двічі. Останній матч на своєму полі «Боруссія» програла – 1:2 з «Айнтрахтом». До цього були вісім матчів без поразок, але в п’яти господарі пропустили.

«Ман Сіті» грав вдома з «Лідсом», і це був дуже дивний матч. «Лідс» 45 хвилин грав у меншості, двічі пробив по воротах (обидва удари – з-за меж штрафного майданчика) та переміг 2:1. У «Ман Сіті» було 29 ударів.

Це друга поразка команди Гвардіоли з листопада. Вона не надто вплине на ситуацію у турнірній таблиці, адже «Сіті» має суттєву перевагу над «Манчестер Юнайтед».

«Боруссія» – «Ман Сіті». Прогноз

«Ман Сіті» міг виграти перший матч більш впевнено, це могла бути «суха» перемога в декілька м’ячів. Але рахунок 2:1 дає надію «Боруссії», і німці будуть ризикувати. Тож можна ставити на ТБ 2.5.

Читайте також: Ла Ліга: «Реал Мадрид» перемагає «Барселону» і очолює Прімеру

Прогноз на матч «Ліверпуль» - «Реал»: господарі переможуть. Коефіцієнт 1.9

У трьох минулих сезонах ЛЧ «Ліверпуль» двічі долав бар'єр 1/4 фіналу. Цього сезону в ЛЧ «Червоні» програли лише двічі. Крім поразки від «Реала», команда в груповому раунді поступилася на своєму полі «Аталанті» (0:2).

Поразка в першому чвертьфіналі перервала серію з 4 безпрограшних матчів «Ліверпуля» в ЛЧ (3 перемоги, 1 нічия). На своєму полі команда Клоппа за останні 4 євросезони поступилася в основний час лише «Аталанті» (15 перемог, 4 нічиїх).

В АПЛ команда Клоппа йде 6-ю, відставання від топ-4 – 3 очки. В останньому турі «Ліверпуль» здобув вдома вольову перемогу над «Астон Віллою» 2:1. «Ліверпуль» перервав свою домашню серію без перемог, яка склала 8 матчів (2 нічиї, 6 поразок).

У 10 попередніх євросезонах мадридці 8 разів проходили стадію чвертьфіналу ЛЧ. Цього сезону «Реал» виграв в 4 останніх матчах ЛЧ із загальним рахунком 9:2.

Всього ж мадридці в нинішньому євросезоні здобули 6 перемог (1 нічия, 2 поразки). Нагадаємо, обох поразок команда зазнала від донецького «Шахтаря». На виїзді «Реал» в 4 матчах нинішньої ЛЧ виграв двічі (1 нічия, 1 поразка).

В чемпіонаті Іспанії «Реал» обіграв «Барселону» 2:1і на добу очолив Ла Лігу. «Реал» не програє вже 13 матчів (11 перемог, 2 нічиї). Також мадридці вперше за 13 років двічі обіграли «Барселону» в одному сезоні Ла Ліги. «Атлетіко» повернувся на перше місце після нічиєї з «Бетісом» (1:1). Відстань між «Атлетіко» і «Реалом» - 1 очко.

«Ліверпуль» - «Реал». Прогноз

Господарі виграють матч. Якщо ж «Ліверпуль» стримає усі контратаки і не помилятиметься біля власних воріт, то має шанс пройти далі. Перемога 2:0 цілком реальна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-