Тренер ФК «Агробізнес»: Зробимо все, щоб обіграти «Динамо»

Тренер ФК «Агробізнес»: Зробимо все, щоб обіграти «Динамо»

Укрінформ
Головний тренер клубу Першої ліги "Агробізнес" з Волочиська Хмельницької області Олександр Чижевський поділився очікуваннями від майбутнього півфінального матчу Кубка України проти гранда українського футболу - київського "Динамо".

Наставник футболістів "Агробізнеса" пообіцяв, що його команда прагнутиме перемогти динамівців, проте завдання виграти Кубок перед командою не стоїть, повідомляє Kamp-sport

"Ми дуже пишаємося своєю перемогою над "Шахтарем" в 1/4 фіналу. Про неї пам'ятатимемо дуже довго, мабуть, все своє життя. Правда й те, що ми хочемо виграти у "Динамо". Зробимо для цього все. Але також підкреслюю, що перед нами не стоїть завдання виграти Кубок. Це - значною мірою лотерея, де може статися що завгодно. Наше головне завдання на сезон - підвищення у класі, тобто завоювання путівки до Прем'єр-ліги", - заявив Чижевський.

Читайте також: Матчі Євро-2020 у Бухаресті за участю України пройдуть із глядачами

Як повідомляв Укрінформ, півфінальний матч Кубка України "Агробізнес" - "Динамо" відбудеться 21 квітня. Цього ж дня в іншому поєдинку 1/2 фіналу "Олександрія" приймає луганську "Зорю".

Фото: fcab.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-