Маркевич: Проти тактики Шевченка Дешам виявився безсилим

Маркевич: Проти тактики Шевченка Дешам виявився безсилим

Укрінформ
Глава комітету збірних команд Української асоціації футболу Мирон Маркевич прокоментував нічию збірної України проти Франції (1:1) у стартовому матчі відбору чемпіонат світу-2022.

Маркевич зробив комплімент головному тренеру нашої національної команди Андрію Шевченку за обрану тактику, повідомляє Meta-ratings.com

"Перш за все, віддам належне Андрію Шевченку, який зробив ставку на чітко налагоджену гру від оборони, і проти такої тактики його знаменитий французький колега Дідьє Дешам виявився безсилим. Лише на стартовому відрізку матчу відчувалося, що над нашими хлопцями тяхів вантаж великої поразки від французів у спарингу. Потім ситуація на полі була під контролем українців. До речі, задіявши одразу п'ятьох захисників, не можна сказати, що підопічні Шевченка думали лише про те, як банально відбитися. За першої ж нагоди вони прагнули гостро контратакувати. І якби склалося із останнім пасом, то в Парижі можна було розраховувати і на більше. Усі хлопці молодці, але все ж хотілося б особливо відзначити Сергія Кривцова та Іллю Забарного, які майстерно зіграли проти гренадера господарів Олів'є Жиру", - сказав заслужений тренер України.

Читайте також: Шевченко: грати у відкритий футбол проти таких суперників - це самогубство

Наступний відбірковий матч збірна України зіграє у Києві 28 березня проти Фінляндії.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-