Луческу: Молоді футболісти «Динамо» вчаться грати на високому рівні

Луческу: Молоді футболісти «Динамо» вчаться грати на високому рівні

Укрінформ
Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу прокоментував матч-відповідь 1/8 фіналу фуьбольной Ліги Європи проти іспанського "Вільярреала" (0:2) і підбив підсумки виступу киян у єврокубках.

Луческу, зокрема, відзначив силу іспанської команди, в складі якої багато досвідчених футболістів, повідомляє пресслужба ФК "Динамо".

Читайте також: Луческу і Сидорчук - найкращі тренер та футболіст 18 туру УПЛ

"Вільярреал" контролював гру. Ця команда має більше досвіду. У наших суперників є футболісти, які вже понад вісім років виступають у європейських турнірах найвищого рівня. Ми ж маємо у своєму розпорядженні молодих гравців, у яких немає великого досвіду участі в єврокубках. Але цей досвід вони зараз заробляють. Деяким виконавцям "Динамо" лише 18-20 років. Вони тільки вчаться грати на такому високому рівні. Вони показали конструктивну гру, але нам не вистачало сміливості в атаках і доведенні їх до кінця. Не можу сказати, що я залишився задоволений результатом. Але "Вільярреал" однозначно грав краще, тому результат закономірний. Жерар Морено знову показав свій клас. У нас Родрігес намагався зачепитися за м'яч в атаці, але йому було складно це зробити. Але навіть попри те, що ми не вийшли до чвертьфіналу Ліги Європи, я бачу й позитивні моменти. Нинішнього року нас не вийшло, а наступного буде інакше", - заявив наставник динамівців.

Фото: fcdynamo.kiev.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-