Ліга чемпіонів УЄФА: «Реал» приймає «Аталанту», «Манчестер Сіті» - «Боруссію» (М)

Ліга чемпіонів УЄФА: «Реал» приймає «Аталанту», «Манчестер Сіті» - «Боруссію» (М)

Укрінформ
У Лізі чемпіонів УЄФА у вівторок, 16 березня, пройдуть чергові поєдинки у відповідь 1/8 фіналу, в яких визначаться ще два учасники чвертьфінальної стадії розіграшу.

Чемпіони Іспанії футболісти мадридського «Реала» зустрінуться о 22.00 за київським часом з італійською «Аталантою» українського півзахисника Руслана Малиновського, а англійському «Манчестер Сіті», за який виступає захисник збірної України Олександр Зінченко, протистоятиме у паралельному матчі німецька «Боруссія» з Менхенгладбаха, передає Укрінформ.

Нагадаємо, у перших поєдинках «Реал» в Бергамо на останніх хвилинах вирвав перемогу у «Аталанти» (1:0), а «Манчестер Сіті» у Менхенгладбаху обіграв «Боруссію» (2:0).

Останні чвертьфіналісти Ліги чемпіонів визначаться у середу, 17 березня. Англійський «Челсі» у Лондоні прийматиме іспанський «Атлетико» (перший матч 1:0), а німецька «Баварія» у Мюнхені - італійський «Лаціо» (4:1).

Читайте також: Молодіжна збірна України з футболу 2021 року зіграє 12 матчів

Нагадаємо, до 1/4 фіналу турніру минулого тижня вийшли португальський «Порту», німецька «Боруссія» з Дортмунда, французький «Парі Сен-Жермен» та англійський «Ліверпуль».

Жеребкування чвертьфіналів і півфіналів Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться 19 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-