Прогноз Олександра Шовковського на матчі Ліги чемпіонів

Прогноз Олександра Шовковського на матчі Ліги чемпіонів

Аналітика
Укрінформ
«Ман Сіті» і «Баварія» повинні без проблем пройти далі, «Аталанта» і «Атлетіко» здатні на несподіванки.

Цього тижня визначаться ще 4 учасники чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Які команди пройдуть до наступної стадії турніру аналізує експерт Parimatch Олександр Шовковський.

Читайте також: АПЛ: «Ман Сіті» розгромив «Фулгем»

Прогноз на матч «Ман Сіті» - «Боруссія» М: фора (-1.5) на господарів. Коефіцієнт - 1.7

Нещодавно неймовірну серію перемог «Ман Сіті», яка складала 10+, обірвав «Манчестер Юнайтед». Обірвав прагматично, не дозволивши реалізувати всі свої сильні сторони, здобувши перемогу із рахунком 2:0. Із тим саме рахунком, який потрібен «Боруссії» М для того, щоб хоча б зачепитися за овертайм.

Проте в інших матчах перевага «Ман Сіті» над суперниками досягала різниці трьох м’ячів. «Вулвергемптон» підопічні Гвардіоли перемогли із рахунком 4:1, «Саутгемптон» - 5:2, «Фулгем» - 3:0.

«Боруссія» потрапила у непростий стан після того, як стало відомо про відставку головного тренера Марко Розе. Так, тренер очолює команду, але відтоді результати «Боруссії» виглядають просто жахливими. Кілька цифр до уваги: 8 матчів не виграють в гостях. 6 поразок у останніх 6 поєдинках, 5 з 6 останніх зустрічей менхенгладбахці пропускали першими.

«Ман Сіті» - «Боруссія М». Прогноз

Мьонхенгладбахці виглядають вкрай жахливо після того, як стало відомо, що Марко Розе залишає посаду головного тренера. І немає жодних передумов для того, щоб матч-відповідь склався для команди краще після 0:2.

Читайте також: «Реал» обіграв «Ельче» і вийшов на друге місце Ла Ліги

Прогноз на матч «Реал» – «Аталанта»: обидві заб’ють. Коефіцієнт – 1.6

Після перемоги над «Аталантою» у першій зустрічі «Реал» провів три матчі у чемпіонаті Іспанії. Команда Зінедіна Зідана зіграла 1:1 з «Реал Сос’єдад» та «Атлетіко» і перемогла «Ельче» – 2:1.

Відстань від «Атлетіко», який лідирує у Ла Лізі – 6 очок. Ситуація не є безнадійною, зважаючи, що у «Реала» одна поразка в чемпіонаті з кінця листопада. З 7 останніх матчів у національній першості «Реал» виграв 5.Варто зауважити, що команда Зідана діє досить цинічно. В останніх 8 матчах вона не забиває більше 2 голів, у 4 не пропустила, у 4 суперники «Реала» відзначилися 1 раз.

У «Аталанти» після зустрічі з «Реалом» 3 перемоги та 1 поразка у Серії А. Бергамаски програли «Інтеру» 0:1 в гостях, а в інших 3 матчах забили десять голів: 2:0 з «Сампдорією», 5:1 з «Кротоне», 3:1 проти «Спеції».

Матч з «Інтером» закінчився з тим самим рахунком, що й зустріч з «Реалом», але мав інший сценарій. Команди грали у рівних складах, у «Аталанти» було достатньо шансів відзначитися. «Аталанту» у підсумку хвалили, не дивлячись на поразку.  В інших 3 матчах команді Гасперіні було легко.

«Реал» – «Аталанта». Прогноз

Швидке вилучення зламало план «Аталанти» на гру в Бергамо – довелося весь матч захищатися. У Мадриді буде зовсім інший матч, адже гостям вже нічого втрачати – треба забивати та грати агресивно. Обидві заб’ють – перспективний варіант для ставки.

Читайте також: Ла Ліга: «Атлетико» втрачає очки з «Хетафе»

Прогноз на матч «Челсі» - «Атлетіко»: гості не програють. Коефіцієнт 1.7

«Челсі» ніколи не вилітав в плей-офф єврокубків після перемоги в першому матчі на виїзді, а таке траплялося 13 разів. Цього сезону команда пройшла групову стадію ЛЧ, не програвши жодного матчу і посівши 1-е місце в групі. Але при цьому лондонці здобули лише 2 перемоги в 10 останніх домашніх матчах в ЛЧ (6 нічиїх, 2 поразки).

На своєму полі в ЛЧ «Челсі» не виграв в 5 останніх матчах проти іспанських команд (3 нічиї, 2 поразки). В останньому турі АПЛ «Челсі» не зміг обіграти «Лідс» (0:0) і перервав переможну серію з 2-х матчів. Команда Томаса Тухеля залишається в топ-4, але відставання від 1-го місця складає 20 очок. «Челсі» під керівництвом Тухеля ще не програв жодного матчу (8 перемог, 4 нічиї), команда не пропускає 5 матчів поспіль.

Мадридці проходили в чвертьфінал в 5 з 7 останніх сезонів ЛЧ. Цього сезону на груповому етапі ЛЧ «Атлетіко» посів 2-е місце, пропустивши вперед лише чинного володаря трофея – «Баварію». При цьому в 5 останніх поєдинках в ЛЧ мадридці здобули всього одну перемогу (3 нічиї, 1 поразка).

На виїзді у «Атлетіко» 4 поразки в 6 попередніх зустрічах в ЛЧ. Крім того, команда здобула лише одну перемогу в основний час в 6 останніх виїзних поєдинках в ЛЧ з англійськими клубами (3 нічиї, 2 поразки).

Перед матчем в ЛЧ мадридці не зуміли обіграти в більшості в Ла Лізі «Гетафе» (0:0). Команда Сімеоне втратила очки в 4 з 6 останніх матчах чемпіонату (2 перемоги, 3 нічиї, 1 поразка). «Атлетіко» залишається лідером Ла Ліги, але відрив від «Реала» зменшився до 6 очок.

«Челсі» - «Атлетіко». Прогноз

Навіть за потреби відіграватись Сімеоне не наважиться на авантюрний футбол. «Атлетіко» запропонує пресинг, боротьбу, фоли, але тільки не голи. «Челсі» підтримає це вовтузіння м’яча в центрі поля і все скінчиться нулями.

Читайте також: Серія А: «Ювентус» обіграв «Лаціо»

Прогноз на матч «Баварія» – «Лаціо»: обидві заб’ють. Коефіцієнт – 1.7

«Баварія» після перемоги в Італії зіграла 3 матчі і здобула ще 3 перемоги: 5:1 з «Кельном», 4:2 з дортмундською «Боруссією», 3:1 з «Вердером». Після 2 поспіль матчів без перемог (нічия з «Армінією» та поразка від «Айнтрахта») команда Гансі Фліка знову нищить суперників. Перевага над «РБ Лейпциг» у турнірній таблиці – 4 очки.

Роберт Левандовський забив у цих 3 матчах 6 голів, у ворота «Боруссії» польський нападник зробив хет-трік. «Баварія» на дев’ятій хвилині вдома програвала 0:2, але Левандовський виправив ситуацію – 4:2.

«Лаціо» одразу після поразки від «Баварії» грав на полі «Болоньї» та несподівано поступився середняку Серії А 0:2. Потім був виїзд до Турину – 1:3 з «Ювентусом». В останньому турі римляни вдома грали з «Кротоне», який йде останнім, і навіть тут було складно – 3:2

Три поразки поспіль – такого з «Лаціо» не було з літа. В гостях команда Індзагі також програла тричі поспіль – до «Болоньї» та «Юве» були 1:3 з «Інтером». З початку грудня у «Лаціо» лише дві перемоги на виїзді: 2:0 з «Пармою» та 3:1 з «Аталантою».

«Баварія» – «Лаціо». Прогноз

«Баварії» треба втримати перевагу у три голи – зважаючи на форму «Лаціо», це буде просто. «Лаціо» треба дуже багато забивати – це складніше, але в останніх шести матчах «Баварія» пропустила, тож можна ставити на «обидві заб’ють».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-