Денисов: 10 клубів не підтримали ідею Гельзіна про недовіру Лучі

Денисов: 10 клубів не підтримали ідею Гельзіна про недовіру Лучі

Укрінформ
Позачергових зборів клубів чемпіонату України не буде.

Десять клубів українського чемпіонату не підтримали ідею президента «Олімпіка» Владислава Гельзіна про недовіру голові комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, про що розповів журналіст Олександр Денисов, передає Укрінформ.

За словами Денисова, клуби відмовилися проводити позачергові збори, щоб обговорити питання суддівства в чемпіонаті України.

«Олімпік» отримав покарання за емоції свого президента. Сам Гельзін досі не покараний, ще збираються матеріали, питання ще відкрите, і по Гельзіну будуть слухання через тиждень. У мене передчуття, що нічого хорошого Гельзіну не світить», - сказав Денисов.

«Поспілкувавшись з офісом Прем'єр-ліги, я з'ясував, що десять клубів взагалі не підтримали позачергові збори учасників Прем'єр-ліги для обговорення суддівства. Чи то клуби були не згодні з позицією Гельзіна, то чи розуміли, що це марно, але факт залишається фактом - ніяких зборів з цього приводу не буде», - додав журналіст.

«Олімпік» ініціював недовіру Лучано Лучі після скандального матчу з «Шахтарем» (0:1), в якому головний суддя Юрій Іванов за допомогою системи VAR скасував гол Таддеус Нкенга.

Читайте також: «Олімпік» повторно звернувся до КДК УАФ з вимогою розслідувати гол в матчі з «Шахтарем»

Нагадаємо, Лучі публічно підтримав рішення Іванова, а після нецензурних висловів Гельзіна в прямому ефірі донецький клуб був оштрафований на 500 тисяч гривень.

Фото: footballua.tv.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-