«Олімпік» повторно звернувся до КДК УАФ з вимогою розслідувати гол в матчі з «Шахтарем»

«Олімпік» повторно звернувся до КДК УАФ з вимогою розслідувати гол в матчі з «Шахтарем»

Укрінформ
Лучано Лучі раніше виправдав скасування голи в скандальному матчі

«Олімпік» повторно звернувся в контрольно-дисциплінарний комітет УАФ з вимогою розслідувати скасований гол в матчі з «Шахтарем» (0:1), повідомляється на офіційному сайті «Олімпіка», передає Укрінформ.

У грі 17-го туру чемпіонату України головний суддя Юрій Іванов за допомогою системи VAR не зарахував гол «Олімпіка», забитий Тадеусом Нкенгом.

«Не отримавши жодної реакції від представників УАФ і КДК сьогодні, донецький клуб направив повторну заяву в КДК з вимогою почати перевірку і розібратися у всіх обставинах суддівства», - йдеться в заяві «Олімпіка».

За підсумками згаданого матчу глава комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі заявив, що гол у ворота «Шахтаря» був скасований за правилами. «Олімпік» ініціював звернення до УАФ про недовіру італійцеві.

Читайте також: Шотландія збільшила відрив від України у таблиці коефіцієнтів УЄФА

Нагадаємо, після завершення матчу «Олімпіка» і «Шахтаря» президент господарів Владислав Гельзін гостро розкритикував суддівство в прямому ефірі. За підсумками інциденту КДК УАФ оштрафував клуб на 500 тисяч гривень і заборонив грати на стадіоні «Динамо» через недотримання правил безпеки - зокрема, для суддів матчу.

Фото: olimpik.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-