Битви топ-4. Прогноз на центральні матчі 18-го туру УПЛ

Битви топ-4. Прогноз на центральні матчі 18-го туру УПЛ

Аналітика
Укрінформ
«Шахтар» проти «Десни», «Зоря» приймає «Динамо».

У 18-му турі УПЛ календар звів у пари команди з топ-4. Всі вони претендують на медалі чемпіонату, лише з тією різницею, що «Шахтар» і «Динамо» ведуть боротьбу за «золото» і «срібло», а «Десна» та «Зоря» - за «бронзу». Втім, команди йдуть досить щільно і, хто знає, може чернігівський колектив, або луганський, замахнутися на щось більше. Як мінімум в майбутньому турі цілком можна очікувати, що гранди втратять очки. Все ж у них за плечима непрості матчі в Лізі Європи.

Читайте також: Де дивитися матчі 18 туру футбольної Прем'єр-ліги України

Інтрига в матчі «Шахтар» - «Десна», титульним партнером яких є компанія Parimatch, чимала. Чернігівська команда не так давно вже вчетверте поспіль відібрала очки у «Динамо». Також нічиєю завершилася минула зустріч з «гірниками». І, що важливо, в трьох попередніх матчах «Десна» забивала «Шахтарю» по два м'ячі. Поки що аналітики Parimatch віддають перевагу чемпіону України, у нього 61% на перемогу проти 17% у «Десни» (ще 22% на нічию). Втім, під час гри розклади можуть істотно змінитися.

«Зоря» також є незручним суперником для грандів. У позаминулому турі вона обіграла «Шахтар», з «Динамо» в першому колі зіграла внічию. Зараз експерти Parimatch дають луганчанам 34% на перемогу, у «Динамо» - 40% (25% на нічию). Шанси практично рівні. Боротьба за очки очікується серйозна і нічия тут не влаштує жодну з команд.

Читайте також: Дублі Гладкого та Аллахяра принесли «Зорі» перемогу над «Львовом»

Як ми зазначили вище, «Шахтар» і «Динамо» зіграють на тлі виступу в єврокубках. «Гірники» лише повернуться з Риму, а кияни хоч і відправляться в Запоріжжя після домашнього матчу з «Вільярреалом», але потім їх чекає політ до Іспанії. У Каштру і Луческу буде непросте завдання, як налаштувати футболістів на майбутні зустрічі. Адже хоч би яким були престижними єврокубкові матчі, про чемпіонат забувати теж не можна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-