Нова зірка українського футболу - Анатолій Трубін

Нова зірка українського футболу - Анатолій Трубін

Укрінформ
Юний воротар «Шахтаря» розповідає про важливість командної підтримки і необхідність постійно вдосконалюватися.

Часто кажуть, що голкіпер - це половина команди. Від надійності та стабільності воротарів дійсно залежить багато чого. Їх помилки можуть коштувати команді перемоги, а сейви змушують вболівальників зриватися на ноги. 19-річний голкіпер «Шахтаря» Анатолій Трубін розказав про свій шлях до складу першої команди «гірників» і що допомагає йому ставати сильнішим.

Читайте також: Трубін потрапив до символічної збірної найдорожчих тінейджерів

«Як мої однолітки, я постійно навчався. Втім, на відміну від них, після уроків йшов не гуляти, а їхав на тренування. Повертався додому пізно: встигав тільки зробити домашні завдання та поспати. Кілька разів я навіть засинав в автобусі, проїжджаючи свою зупинку. Що вже казати про вільний час! Його просто не було. Це інколи дратувало, але в такі моменти я згадував, заради чого так викладаюсь. Я ніде не бачив свого майбутнього, крім футболу.

У команді такого рівня як «Шахтар» не можна розслаблятись навіть на секунду. Як тільки думаєш «я так класно граю, що можу все», в цю ж секунду ти перестаєш бути кращим. Ми всі вчимось один в одного майстерності, витримці, дисципліні. Навіть попри конкуренцію.

Читайте також: Трубін і Забарний в топ-50 молодих футболістів Європи

Наприклад, в Андрія Пятова я вчусь психологічній стійкості: щоб не сталось на полі, він завжди залишається спокійним і впевненим у собі. Підтримку команди я почав відчувати після того, як ми зіграли десяток матчів разом. Вона дужчає, коли можу підстрахувати у найвідповідальніший момент. Після цього мені довіряють більше, а я почуваюсь впевненіше», - розповів нам Анатолій Трубін.

«Помилитися аби виграти» — новий спецпроєкт головного меценату українського спорту Parimatch та видання Na chasi. У межах проєкту представники українського спорту, розповідають про те, з чим свого часу не впоралися, та які життєві уроки засвоїли зі своїх невдач

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-