Чемпіонки Європи Магучіх і Бех-Романчук повернулися додому

Чемпіонки Європи Магучіх і Бех-Романчук повернулися додому

Укрінформ
Україна привезла з Польщі три медалі.

Збірна України з легкої атлетики повернулася з зимового чемпіонату Європи, який завершився в польському Торуні, передає Укрінформ.

Україна виборола на цьому чемпіонаті три медалі (з них дві золоті). Ярослава Магучіх та Ірина Геращенко виграли «золото» і «срібло» у стрибках у висоту, а Марина Бех-Романчук стала чемпіонкою Європи у стрибках у довжину.

«Змагання пройшли досить рівно й гладко. Впродовж них я пропускала дві висоти – 1.92 і 1.96. Коли стрибнула 2.00 з першої спроби, не здивувалася, адже була готова стрибати і вище. На 2.07 це було помітно. У третій спробі я збила планку п’ятками і в той момент було так сумно. Але водночас я щаслива. Це мій перший чемпіонат Європи в приміщенні серед дорослих, і я рада завершити його з золотою медаллю і результатом два метри.

Читайте також: ЧЄ з легкої атлетики: українські висотниці виграли «золото» і «срібло»

Якщо порівняти відчуття перед чемпіонатом світу-2019 і цим чемпіонатом Європи, то вони дуже відрізняються. В Торунь я їхала лідером світового сезону. Намагалася відкинути всі думки, які могли б заважати, але все одно дуже хвилювалася перед спробами. Зараз уже думаю, що не варто було так хвилюватися, але під час змагань інакше не вдавалося», - прокоментувала свою перемогу сайту ФЛАУ Ярослава Магучіх.

Як повідомляв Укрінформ, у трьох представниць збірної України з легкої атлетики, які виступали на чемпіонаті Європи в польському Торуні, виявили коронавірус. Позитивні тести здали Аліна Логвиненко, Анна Рижикова і Катерина Климюк. Вони залишились в Польщі на самоізоляції.

Фото: sport.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-