Прогноз на матч «Атлетіко» - «Реал»

Прогноз на матч «Атлетіко» - «Реал»

Аналітика
Укрінформ
Мадридське дербі - головний матч тижня в Європі.

7 березня в чемпіонаті Іспанії відбудеться один з найважливіших матчів в боротьбі за перше місце. «Атлетіко», який зараз очолює турнірну таблицю, зіграє проти «Реала». «Галактікос» поки що ділять третє місце з «Барселоною» і відстають від «матрацників» на п'ять очок. До того ж у Мадрида ще є матч в запасі.

Читайте також: Ла Ліга: «Реал Мадрид» втрачає очки з «Реал Сосьєдад»

До розв'язки ще довго, але результат цієї зустрічі може істотно вплинути на підсумкову розстановку команд у Ла Лізі, офіційним беттинг-партнером якої є бренд Parimatch. Що ж стосується найближчого мадридського дербі, то аналітики оцінюють шанси «Атлетіко» і «Реала» як рівні - по 35% на перемогу і 30% на нічию.

«Атлетіко» в чемпіонаті не перемагав «Реал» в 7 останніх матчах (3 поразки і 4 нічиї). Підопічним Зідана дуже важливо продовжити цю серію, щоб не випасти з чемпіонської гонки. Правда, з огляду на проблеми зі складом, зробити це буде непросто. Все ще не відновився Карім Бензема, також в лазареті перебувають Рамос, Карвахаль, Мілітао і Азар.

Читайте також: Ла Ліга: «Атлетіко» перемагає «Вільярреал» і зміцнює лідерство

У Сімеоне таких складнощів немає, втім, іспанські ЗМІ сумніваються, що на поле вийде Жоау Фелікс. Також напередодні матчу місцеві журналісти припускають, що гра вийде дуже сухою. «Атлетіко» закриється в захисті і спробує зіграти на контратаках. До слова, аналітики Parimatch теж схиляються до того, що багато голів ми не побачимо. 57% на те, що буде максимум два забиті м'ячі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-