Прогноз Олександра Шовковського на матч «Ювентус» - «Лаціо»

Прогноз Олександра Шовковського на матч «Ювентус» - «Лаціо»

Аналітика
Укрінформ
Команда Кріштіану Роналду продовжує переслідувати в чемпіонській гонці «Інтер» та «Мілан».

Прогноз на матч «Ювентус» – «Лаціо»: перемога «Ювентуса» хоча б в одному таймі. Коефіцієнт – 1.5

«Мілан» минулого року втратив очки, і тепер «Ювентус» на відстані чотирьох залікових балів від «россонері» та має матч у запасі. Так само на матч менше за більшість команд зіграв «Лаціо» – римляни за шість очок від «Юве». Отже, матч дуже принциповий та важливий для обох команд. Як він може завершитися аналізує експерт Parimatch Олександр Шовковський.

Читайте також: Серія А: «Ювентус» розгромив «Спецію»

«Ювентус» останні місяці проводить за графіком «В гостях складно, на своєму полі – легше». Подивіться на результати команди в останніх восьми матчах Серії А. Чотири гри вдома – чотири перемоги з загальним рахунком 10:0. Чотири гри в гостях – чотири очки (перемога, нічия, дві поразки), різниця голів 3:4.

На виїзді «Ювентус» поступився «Інтеру» та «Ромі», зіграв внічию з «Вероною». Вдома не пропустив у матчах з «Болоньєю», «Ромою», «Кротоне» та «Спецією». У команди Андреа Пірло лише три втрати очок на своєму полі: нічиї з «Вероною» та «Аталантою» і поразка від «Фіорентини». В чемпіонаті з початку січня «Ювентус» у Турині лише перемагає – шість матчів поспіль – і забиває щонайменше двічі.

Читайте також: Серія А: «Мілан» обіграв «Рому» і скоротив відставання від лідера

З початку 2021 року до 14 лютого «Лаціо» зіграв вісім матчів і переміг у семи з них. Команда Сімоне Індзагі у чемпіонаті обіграла «Фіорентину» (2:1), «Парму» (2:0), «Рому» (3:0), «Сассуоло» (2:1), «Аталанту» (3:1) та «Кальярі» (1:0), а в Кубку перемогла «Парму» (2:1) та поступилася «Аталанті» (2:3).

А потім був матч з «Інтером», від якого «Лаціо» ще й досі не повністю оговтався. Команда Антоніо Конте ідеально зіграла на контратаках – 3:1. Після цього римляни з великими проблемами взяли три очки в матчі проти «Сампдорії» (1:0) і двічі програли: «Баварії» (1:4) та «Болоньї» (0:2). Матч з «Болоньєю» став для «Лаціо» першим у чемпіонаті з середини жовтня, у якому команда не забила.

Читайте також: Серія А: «Інтер» переміг «Парму»

«Ювентус» – «Лаціо». Прогноз

Враховуючи поразку «Лаціо» від «Болоньї», «Ювентус» може сподіватися на чергові три очки вдома – «Лаціо», здається, різко загальмував. Навіть на перемогу господарів хоча в б одному таймі непоганий коефіцієнт – 1.5.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-