Стали відомі деталі контракту Мессі з «Барселоною»

Стали відомі деталі контракту Мессі з «Барселоною»

Укрінформ
Аргентинець отримав понад 500 млн євро, а до кінця контракту ще півроку.

Іспанська газета El Mundo опублікувала деталі чотирирічного контракту Ліонеля Мессі з «Барселоною», який аргентинець підписав у 2017 році, передає Укрінформ.

За інформацією видання, Мессі за цей термін заробить 555 мільйонів євро з фіксованою сумою за сезон в 138 мільйонів євро + премії. Бонуси за лояльність становлять близько 78 мільйонів.

Термін дії контракту закінчується в кінці нинішнього сезону. Минулого літа аргентинець прагнув достроково розірвати контракт, але керівництво «Барселони» відмовило аргентинцеві.

Поки невідомо, чи залишиться Мессі в каталонському клубі на наступний сезон. У своєму інтерв'ю аргентинець заявив, що хотів би пограти в США, а претендентами на нього також є європейські гранди «ПСЖ» і «Манчестер Сіті».

У поточному сезоні 33-річний Ліонель зіграв в 23 матчах «Барселони» у всіх турнірах, забивши 15 голів і зробивши 6 результативних передач. Раніше Мессі побив рекорд Пеле за кількістю голів за один клуб в офіційних матчах.

Читайте також: Мессі забиває 15+ голів за «Барселону» протягом 15 сезонів

Нагадаємо, «Барселона» займає четверте місце турнірної таблиці Ла Ліги. Сьогодні команда Рональда Кумана прийматиме вдома «Атлетік».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-