ZARUBA - нова серія епічних баталій від Parimatch

ZARUBA - нова серія епічних баталій від Parimatch

Укрінформ
Parimatch знову випустив яскравий ролик, який вже з'явився в соцмережах. Цього разу бренд таким чином презентував свою нову глобальну кампанію ZARUBA.

Про це повідомляє пресслужба Parimatch, передає Укрінформ.

Як зазначається у повідомленні, до зйомок ролика в Parimatch підійшли з розмахом. Відео вийшло епічним, видовищним і драйвовим. Ролик був знятий в постапокаліптичному стилі. Новий світ виглядає вельми грізно, але в ньому знайшлося місце багатьом зіркам спорту. Актори майстерно зіграли амбасадорів бренду — Конора Макгрегора і Майка Тайсона, який з'явився в образі персонажа Горо Mortal Kombat.

Читайте також: Чекаю від команди хорошого футболу – Шевченко

Центром же спортивних баталій стала головна спортивна арена України. Стадіон зазнав змін, але відкрито вгадується в ролику. Арену люто штурмують фанати, які скучили за футболом і жадають увірватися на трибуни після тривалого брейка.

Ролик став логічним продовженням легендарної кампанії Game of Thrones.

У Parimatch повідомляють, що кампанія планувалася під Євро-2020, але через перенесення турніру її адаптували під новий сезон Ліги націй УЄФА. Після ролика піде відповідний брендинг спортивних майданчиків, зовнішня реклама та інші активності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-