КОДА підписала меморандум з компанією Володимира Кличка

КОДА підписала меморандум з компанією Володимира Кличка

Укрінформ
Київська обласна державна дміністрація підписала меморандум про співпрацю з компанією Mixsport, засновником якої є легендарний український боксер Володимир Кличко.

Підписи під документом поставили голова КОДА Василь Володін та Кличко-молодший, повідомляє Klitschko-brothers.com.

"Володимир Кличко та Василь Володін переконані у необхідності налагодження плідного співробітництва та реалізації спільних заходів, спрямованих на розвиток спорту в Київській області, підвищенню авторитету держави на міжнародному рівні. Очільник Київщини висловив упевненість у тому, що створення тісних взаємних стосунків та співробітництва у сфері фізичної культури і спорту сприяє поглибленню взаєморозуміння між представниками сфери фізичної культури і спорту Київської області та України, підвищує рівень їхньої активності", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Суперника Ломаченка визначить мінітурнір

Підписання меморандуму сприятиме вдосконаленню системи поширення інформації про спортивні заходи, громадські організації фізкультурно-спортивної спрямованості, про діяльність з нормативно-правового забезпечення сфери фізичної культури і спорту тощо. Адже спортивний портал Mixsport створений для  поліпшення інформування людей про спортивне життя усієї країни і Київської області зокрема.

Фото: klitschko-brothers.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-