Стали відомі нові дати матчів збірної України у відборі жіночого Євро-2021 з футболу

Стали відомі нові дати матчів збірної України у відборі жіночого Євро-2021 з футболу

Укрінформ
Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) завершив процедуру оновлення дат матчів у всіх групах відбору європейської першості серед жіночих національних збірних.

Зміна дат проведення чемпіонату Європи пов’язана з перенесенням з 2020 на 2021 рік чемпіонату Європи з футболу серед чоловіків і Олімпіади через пандемію коронавірусу. Про це повідомляє пресслужба Всеукраїнської Асоціації жіночого футболу (ВАЖФ).

Наразі ж дати турнірів не збігатимуться між собою. Відбірковий цикл для жіночої збірної України продовжиться у вересні 2020 року. Цьогоріч команді належить зіграти ще п’ять матчів.

Календар матчів жіночої збірної України
18 вересня. Чорногорія – Україна
22 вересня. Україна – Греція
23 жовтня. Україна – Ірландія
27 жовтня. Греція – Україна
1 грудня. Україна – Чорногорія

Переможці груп та три найкращі команди, які посядуть другі місця, автоматично потраплять на континентальну першість. Інші шість команд, які стануть другими у своїх групах, розіграють у стикових матчах останні три путівки на Євро. Ці поєдинки відбудуться 5-13 квітня 2021 року.

Читайте також: Жіночий чемпіонат Європи-2021 з футболу перенесений на 2022 рік

Нагадаємо, що 23 квітня 2020 року Виконавчий комітет УЄФА прийняв рішення про перенесення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу серед жіночих національних збірних на 2022 рік. Євро-2021 пройде 6 - 31 липня 2022 року в Англії. 

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-