Беленюк пропонує свою кандидатуру на роль судді у поєдинку за участю Усика

Беленюк пропонує свою кандидатуру на роль судді у поєдинку за участю Усика

Відео
Укрінформ
Дворазовий чемпіон світу з греко-римської боротьби, срібний призер Олімпійських ігор і народний депутат України Жан Беленюк пропонує свою кандидатуру на роль судді у поєдинку за участю боксера Олександра Усика.

Про це Жан Беленюк у жартівливій формі написав у своєму Facebook.

"Поки всі викликають Олександра Усика на бій, вирішив запропонувати свою кандидатуру в якості судді цього протистояння. Чесність і неупередженість гарантую. P.S. Від гонорару відмовляюся, в нинішньому статусі згідно із законом не положено", - написав він.

Як повідомлялося, раніше український борець вільного стилю Богдан Грицай викликав на бій без правил боксера Олександра Усика через те, що той, на його думку, зі зневагою ставиться до українського народу.

Читайте також: Борець Грицай заявляє, що викликав Усика на бій без правил через його погрози українцям

Олександр Усик у свою чергу запропонував битися за правилами боксу. У своєму Instagram він, зокрема, записав відео, в якому зазначив, що бої без правил - це не його стихія: "Бої без правил - це не моя стихія, хоча в ній теж можна спробувати, але я живу за правилами".

Нещодавно українські боксери Василь Ломаченко та Олександр Усик потрапили в базу "Миротворця" після участі в зйомках російського фільму про церкву.

Читайте також: Ломаченко та Усик потрапили в базу «Миротворця»

Боксерів звинувачують в запереченні російської агресії, участі в антиукраїнських пропагандистських заходах Росії, маніпуляції суспільно значущою інформацією і називають противниками незалежності українського православ'я від контролю Росії.

Фото: facebook/Жан Беленюк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-