Валуєв повідомив про абсолютне припинення спілкування з Віталієм Кличком

Валуєв повідомив про абсолютне припинення спілкування з Віталієм Кличком

Укрінформ
Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) росіянин Микола Валуєв розповів, що повністю втратив зв'язок зі знаменитим українським боксером "вічним" чемпіоном Всесвітньої боксерської ради (WBC) Віталієм Кличком.

"Дуже періодично (особливо після 2014 року) ми підтримували особисте спілкування з Віталієм Кличком, з яким у 2010 році зірвався бій. Ми говоримо про спорт, але я скажу в загальному: мені дуже не сподобалося, що відбувалося на Україні тоді. Я і до сих пір так вважаю. Це послужило причиною для абсолютного припинення спілкування. Хоча я думаю, що при зустрічі ми б безумовно знайшли теми для розмови. тому що куди б нас доля не закидала, світ спорту все одно людей об'єднує. А ви прекрасно знаєте, як накручують у них і у нас", - заявив в інтерв'ю "Спорт-Експресу" Валуєв.

Читайте також: Клички увійшли до ТОП-10 боксерів-суперважковаговиків за 50 років

Він визнав, що до ситуації з коронавірусом Україна була темою номер один в Росії.

"Я чекав, коли вони /ЗМІ/ вже злізуть з цього коня, але вони не злазили поки не трапилася історія з пандемією. А зараз ви взагалі не почуєте ні слова про Україну. Це зайвий раз доводить, наскільки циклічні переваги у ЗМІ, сьогодні така інформація подається, завтра - інша. Потім ще що-небудь витягнуть на білий світ, і /Володимир/ Соловйов (ведучий пропагандистської передачі на російському телебаченні, - Прим. ред.) або ще хто-небудь буде це обговорювати на центральному каналі. Тому люди не дарма кажуть, що хочуть в цей телевізор тільки плювати. Тому що я там чую, перемикаючи з одного каналу на інший, тільки ці політичні ток-шоу, які всім вже порядком набридли", - підкреслив Валуєв.

Відзначимо, що Віталія Кличка є мером Києва, а Валуєв на даний момент - депутат Державної Думи РФ.

На фото: Віталій Кличко і Микола Валуєв (UA-Reporter.com).

.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-