У ФІФА закликають Швейцарію продовжити розслідування щодо Блаттера

У ФІФА закликають Швейцарію продовжити розслідування щодо Блаттера

Укрінформ
Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) закликала швейцарське правосуддя продовжити розслідування стосовно колишнього президента організації Йозефа Блаттера і звернулася до Генеральної прокуратури Швейцарії.

"Ми подали заяву в генеральну прокуратуру, в якому настійно закликаємо продовжити розслідування (щодо Блаттера - Прим.ред.), - цитує заяву ФІФА AFP. - ФІФА розгляне всі правові варіанти, щоб винні були покарані".

Раніше повідомлялося, що швейцарська прокуратура планує закрити справу стосовно Блаттера. У 2015 році його було усунуто від футбольної діяльності на вісім років. У 2016 році цей термін був скорочений до шести років.

Читайте також: ФІФА виділяє 150 мільйонів доларів допомоги національним федераціям

У 2015 році проти Блаттера, який тоді був президентом ФІФА, було відкрито справу про незаконну передачу двох мільйонів євро президенту Європейського футбольного союзу (УЄФА) Мішелю Платіні. Платіні пізніше також був відсторонений від футбольної діяльності. Крім того, екс-президента ФІФА звинуватили в махінаціях при продажу прав на трансляції матчів чемпіонатів світу 2010 і 2014 років Карибському футбольному союзу. Генеральна прокуратура Швейцарії збирається закрити справу саме за цим епізодом.

На фото: Йозеф Блаттер (fifa.com).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-