Циганков може грати в Європі, але його проблема в травмах – Ріанчо

Циганков може грати в Європі, але його проблема в травмах – Ріанчо

Укрінформ
Помічник Сергія Реброва і Андрія Шевченка назвав українських футболістів, які здатні зробити кар’єру в європейських чемпіонатах.

Колишній асистент головного тренера «Динамо» Рауль Ріанчо розповів gazeta.ua, хто з українських гравців міг би грати в європейських чемпіонатах.

«Микита Бурда, Володимир Шепелєв, Віктор Циганков могли б показати себе у багатьох європейських чемпіонатах. Зокрема - в іспанському. Але їм треба працювати над собою. Також вважаю, що хороші шанси були б у Степаненко, незважаючи на те, що в серпні йому буде 31.

У Циганкова багато сильних якостей. Дуже технічний, добре розуміє футбол, гарне бачення поля. Може грати в Італії, Іспанії, Німеччини. Але його головна проблема - це травми, вони заважають Віктору розвиватися», - сказав Ріанчо.

Читайте також: Віктор Циганков зізнався, що сумує за збірною України

Іспанський фахівець Рауль Ріанчо працював помічником головного тренера в київському «Динамо» (2014-16) та збірній України (2016-18).

Нагадаємо, що в середині березня через пандемію коронавірусу безстроково призупинили всі футбольні змагання в Україні.

УПЛ пішла на вимушену паузу після 23-х зіграних турів. Лідирує в чемпіонаті «Шахтар», в активі якого 59 очок. На другому місці «Зоря» - 36 балів. Стільки ж очок і у київського «Динамо», що йде третім.

Фото: Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-