Олімпійці з різних країн обговорили питання психологічного стану під час COVID-19

Олімпійці з різних країн обговорили питання психологічного стану під час COVID-19

Укрінформ
Національний олімпійський комітет України (НОК) у співпраці з Міністерством молоді та спорту України, Олімпійським інститутом Національного університету фізичного виховання і спорту України (НУФВСУ) продовжують серію онлайн-конференцій для спортсменів, тренерів та фахівців сфери щодо олімпійської підготовки та освіти.

Як повідомляє пресслужба НОК, сьогодні за участю президента НОК олімпійського чемпіона Сергія Бубки та понад 600 спортсменів і тренерів відбувся вебінар на тему "Спортсмен та самоізоляція: психологічні аспекти", лектором якого виступила доцент Олімпійського інституту НУФВСУ Надія Височина.

До заходу долучилися також й близько 100 іноземних атлетів та наставників, зокрема, представники Білорусі, Казахстану, Молдови, Узбекистану.

"В умовах карантину питання психології відіграє вкрай важливу роль та має глобальне значення. Сьогодні дуже важливо мати цінні підказки та знати корисні рецепти витримки, як у спорті, так і в житті. Це стосується будь-якої країни. Тому впевнений, наші знання та досвід будуть корисними як для українських спортсменів та фахівців, так і для наших друзів-колег з сусідніх держав", - сказав Сергій Бубка.

Читайте також: Сергій Бубка провів понад дві години онлайн з провідними спортсменами та тренерами

Нагадаємо, в рамках серії онлайн-конференцій заплановано проведення освітніх та наукових вебінарів у щотижневому форматі, які стосуватимуться таких тем, як: основи раціонального харчування спортсменів протягом карантину,л психологічний супровід олімпійської підготовки, історія олімпійського руху, олімпійська освіта та багато іншого.

На фото: Сергій Бубка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-