Гассієв

Гассієв "переїде" Усика якщо буде бій-реванш - генсек федерації боксу Росії

Укрінформ
Генеральний секретар Федерації боксу Росії (ФБР) Умар Кремльов впевнений в тому, що між росіянином Муратом Гассієвим і українцем Олександром Усиком буде організований бій-реванш.

"Багато хто запитує мене про бій між Гассієвим і Усиком, - наводить слова Кремльова офіційний сайт ФБР. - Я можу сказати, що реванш буде, і я впевнений, що Мурат "переїде" свого опонента. У першому бою були об'єктивні причини, але я ні в якому разі не применшую заслуг Олександра. Усик - хороший боксер, але Мурат його "переїде" в реванші. При добротному стані Гассієва, повірте, результат буде іншим".

Читайте також: Бій Усик – Чісора попередньо перенесли на липень – промоутер

Нагадаємо, олімпійський чемпіон-2012 Олександр Усик впевнено переміг Мурата Гассієва у 12-раундовому поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі, який пройшов в липні 2018 року в Москві. Олександр тоді став абсолютним чемпіоном, завоювавши титули чемпіона світу за версіями IBF і WBA super, об'єднавши їх з виграними раніше чемпіонськими поясами за версіями WBO super і WBC. Крім цього Усик став володарем Кубка Мохаммеда Алі кращому крузейдеру світу і титулу чемпіона за версією авторитетного боксерського видання The Ring.

Як відомо, нині Олександр Усик виступає в суперважкій ваговій категорії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-