АВФУ продовжує допомагати уславленим футболістам минулих років

АВФУ продовжує допомагати уславленим футболістам минулих років

Укрінформ
Співробітники Асоціації ветеранів футболу України (АВФУ) продовжують тримати зв’язок із ветеранами вітчизняного футболу у щоденному режимі, допомагаючи під час поширення вірусу COVID-19 доставкою додому продуктів, ліків та засобів особистого захисту.

Завдяки цьому уславлені футболісти та їхні родини мають змогу дотримуватися рекомендацій поводження під час карантину, менше виходити з дому та контактувати з оточуючими, повідомляє інформаційний портал АВФУ.

Символічно, що в один день маршрут допомоги від АВФУ охопив видатних гравців 50-60-х років минулого століття, які здобули для київського "Динамо" перше золото чемпіонату СРСР, - Андрія Бібу, Анатолія Сучкова та Володимира Сорокіна. Усі вони перебувають у гарному настрої, тримають між собою телефонний зв’язок і, до речі, наступного тижня готуються вітати свого друга Василя Турянчика з 85-річчям. Теж телефоном…

Читайте також: Рейтинг ФІФА залишається без змін через відсутність матчів

Окрім того, представники АВФУ передали допомогу відомому гравцю та селекціонеру Івану Терлецькому, а також спортсмену та журналісту Олександру Липенку.

Фото пресслужби АВФУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-